Tystnad på bloggen men inte i mitt hjärta!

Ja nu har det varit tyst här länge nog. Det har helt enkelt funnits annat i mitt liv som jag prioriterat och faktiskt inte varit inspirerad eller ens tänkt på att blogga.. 
Just nu sitter jag på tredjevåning och har precis tryckt i mig ett par äggmackor och en kanna the samtidigt som Harry Potter går i bakgrunden. 
Helgen har varit livad med början att bli förföljd av någon creapy man som jag fick köra bort från uppfarten och säga att "nu får du fan gå härifrån, du har inte här att göra" för att sedan gå in och bryta ihop, få besök av Mikaela för att sedan dra till födelsedagsfirande av Linnéa med massa goa tjejer! (+killar i plural), tokdansa på krogen, äta kebabtallrik med fingrarna på timeout och sedan halvlulligt åka bussen hemmåt, vakna med lagom mycket baksmälla, åka in till stan och bakisäta med Linnéa, med stopp för spya(inte min, utan Mikaela), shoppa lite inne i stan, äta italiensk glass för att sedan skräckfilmsmysa med Mikaela och Maya, idag finlunch på O'Learys och sedan Showtime rep! 
Rolig helg helt enkelt! 
 
Nu tar jag det lite lugnt innan sängen kallar på mig. Imorgon är det dags för ännu ett praktik-pass på Ryhovs Hjärtvårdsavdelning! SÅ GRYMT BRA AVDELNING! Sen iväg för ännu mer repande med showtime! 
Imorgon är det bara en vecka kvar till vår musikal "Make your own kind of music" har premiär på Jönköpings stadsbiblioteks scen "Fokus"!  TAGGAD!! Den går att ses tre gånger om, både Måndag 6/5, Tisdag 7/5 och Onsdag 8/5!! 
Tänkte bjuda på lite bilder från fredag..
 
Me and Charlie, Challe, Challe-balle, eller bara Balle.. Kärt barn har många namn. 
Ellinor, Anna-Sara, Denise, Linnéa och jag!
Andreas favorit!
Mikaela och jag partajar även inne på toaletterna på krogen!
Tack vakten för att du tog bilden! 

RSS 2.0