Dagen jag äntligen tar tag i mitt liv!

Jag och städning går inte riktigt ihop har jag upptäckt. Det är ungefär som när jag ska klippa mig. Jag kommer på att jag behöver klippa mig, sedan tar det kanske en månad innan jag faktiskt kollar i kalendern när jag kan få till en klipptid, sedan tar det kanske två veckor innan jag ringer till frisören för att boka tiden som sedan kanske blir samma dag eller dagen inpå, för då har det blivit katastrof med håret! 
Kanske inte riktigt i dessa tidsperspektiv med städningen, men principen är densamma. Jag har insett att jag är väldigt lat av mig! 
Jag väntar järna med saker till nästa dag, då de i regel inte heller blir gjorda för att jag alltid får något annat emellan, som en träff med en vän, eller spontan promenad eller bara fastnar i sängen/soffan. Myglare!
Idag hade jag samma tanke när jag vaknade: Sopsortera och städa ordentligt då mattor ska ut och golven blöttorkas! Jag kände att sängen var rätt skön ändå, och sen får jag ett meddelande från Denise som undrar om jag vill hitta på något, då, precis då, kommer infallet, JAG SKA FAN STÄDA IDAG OCH DET MED RÅGE! Men Denise som var lite uttråkad och inte sysselsatt kom hit med fika och jag han plocka ihop allt till sopsorteringen till hon kom, sen så drog tiden ut på det lite, men när hon väl åkt igen så fick jag fanemej till städningen! YAY!
Dagen jag faktiskt gör det jag tänkt!! Igår fick jag till inköpen, eller ja, de flesta.. glömmer ju alltid hälften.. Sedan fastnade jag framför Tvn: Doctor Who! 
Jag och Viktoria ska ju resa till London i början av Mars och jag tog det som recearc att kolla på det! VIktoria är ju största serienörden som jag känner så 80% av resan kommer innefatta nördande turism! Jag måste ju vara uppdaterad!! 
 
Jag har även upptäckt den underbara värld av Disney's "Frozen" som iofs inte visats i sverige ännu, men jag kan inte hålla mig!
Lyssna bara på Idina Menzels stämma: LET IT GOOOOO!!! 
Man kan inte annat än älska det!
Det var längesedan jag såg en så underbar Disney film! 

That was the year I knew the panic was over

Long time, soon see?
Livet känns lite lättare för tillfället, jag andas in luften och känner den i lungorna och hur kroppen andas i takt. Jag hinner med mig själv!
Ända sedan i december har jag jobbat natt och ska officiellt jobba natt till sista mars, men hoppas kunna fortsätta!
Det är som att leva i en annan värld! En sjukvårdsavdelning nattetid är som att pausa all stress och faktiskt ha tid för patienterna en och en. Visserligen kan det bli väldigt intensivt och stressigt på natten med. 10 timmar med tre personal och 24 vårdplatser, men kollegorna som jag jobbar natt med är hur bra som helst! 
I början var jag rädd för att jobba natt, med goda skäl, jag kände inte att jag hade så mycket självförtroende och erfarenhet i bagaget för att axla det ansvaret som är på natten. Men i början på vintern så kände jag att min självsäkerhet hade växt något enormt och jag klarade av det med råge! 
Fuck Jante!
Det har nog blivit mitt lilla krigsmantra de senaste veckorna, och varför inte?
Vi är aldeles för restrektiva med att berömma oss själva och undra på fan varför många har dålig självkänsla och självförtroende? Så FUCK DEN DÄR JÄVLA JANTE! JAG ÄR GRYM!
 
I och med att jag jobbar natt så är det även en del tid över hemma, jag har exempelvis en vecka jobbat två nätter och sedan varit ledig resten, väldigt skönt att ha tid över, synd bara att mina vänner inte har det likadant bara. 
 
Sen kom vi på att vad som helst kan hända... 

RSS 2.0