Engångstoalett?

http://www.e24.se/entreprenor/artikel_1716501.e24




Läste precis på Aftonbladet en annons om engångstoaletter som en svensk kommit på och tagit patent på. Det är då en påse som man ska utföra sina behov i och sen slänga iväg den. Då är den mest påtänkt till de som inte har vanlig WC utan i U- länderna som använder latriner som de sen tömmer ut i vattendrag och sjöar som befolkningen själva får sitt vatten ifrån. Väldigt smart eftersom över två miljoner dör av avföring i dricksvattnet.
Ganska smidigt att ha med när man är ute på bilsemester med. lite fräshare när man stannar vid vägkanten och är nödig ;)

Hold on to the emotion!

När jag vaknade idag runt tio snåret låg man kvar och drog sig lite. Tittade på highlightsen från en av mina favoritfilmer "Walk the Line" om Johnny Cash´s liv. Älskar när han och June sjunger It ain't me babe och Jackson.  Så jävla underbart!!

När jag gick ner för trappan fick jag en sån julkännsla i mig av att se vardagsrummet!!
En liten grå dag utanför men inne kändes det som en tidig morgon som håller på att vakna upp. Julgardinerna och ljusen i adventsstjärnan och i änglakören som står på fönsterbänken gav mig en sån mysig känsla. Det enda som fattades var lukten av gran och att få gå och tända lamporna i den varje morgon. Pepparkakslukten fanns redan överallt i huset! 
ÅH! Ge mig en julgran och snö sen är julen räddad för min del! Resten jag behöver finns redan här hos mig! Min familj!! :D

Ett härligt sätt att börja dagen på! 
Puss på er!


 
En av snökristallerna på vårat altanfönster förra vintern!

Final Destination 4 - Reast in Pieces



Ett filmtips till er som gillar blod och döden! Hehe 
Final Destination 4 är den fjärde filmen i serien och får en 3/5 av mig.
Som i alla de tidigare filmer handlar det om att en person ser en syn om en olycka som dödar massvis av folk. När han sen vaknar upp till verkligheten och inser att synen håller på att bli sanning räddas alla undan olyckan. Men Döden har bestämt att de SKA dö och jagar dem tills de ligger döda, en efter en!
Enligt min mening var den inte den bästa av de fyra filmerna, lite överarbetat i vissa scener, men ändå påhittiga sätt att ta död på dem alla.

småtimmarna spenderades med Simon och Jimmy och en meny från Max, tillsammans med denna film då såklart! :D
Nu säger jag godnatt/godmorgon!

Wildwood Flower

How my heart is now wondering no misery can tell
He's left me no warning no words of farewell
Oh he taught me to love him and call me his flower
That was blooming to cheer him through life's dreary hour
How i long to see him and regret the dark hour
He's gone and neglected his pale wildwood flower


Nu ikväll har pappa varit ute och jagat ifatt lite ljusslingor till både träden på framsidan och till avskärmarna till badtunnan på baksidan. Pappa har varit i farten och fixat och donat en hel del där bak i veckan. Lagat trappan, byggt räcke till trappan, lagt ut plattor att gå på, satt upp avskärmnings skärmar runt om så att man slipper nyfikna grannar (lilly) och nu till sist ljusslingorna. 
När han nu ändå var borta på Maxi köpte han med en film.
Nämligen Magnus och Brasses samling Varning för barn och Det är serverat .
Gillar svordomsvisan! :)







Everybody Loves Me!



Skön ny låt från OneRepublic!!! Direkt in på min spelningslista på Spotify!

Skön dag med ledigt från praktiken!
Åt resterna från gårdagens Kebab-rulle-orgie (hahaha) till Brunch! Eftersom jag vaknade vid elva-tolv så fick det bli Brunch.
Drar iväg på min runda jag planerat.
Nämligen upp till stan- köpa Espresso på Record där både jag och mamma är stammisar så vi får våran förmån ;) hehe.
Sen vidare till Vårdcentralen för att bli vaccinerad mot svinen som härjar i världen! Än så länge fungerar det! Tycker det var sjukt löjligt att skicka mig till Vårdcentralen för att ta sprutan bara för att jag är riskgrupp! Man var ju där högst 5 minuter. Fyllde i ett papper, fick sprutan och ett litet plåster på armen och sen kunde jag gå. När de vaccinerade från hemtjänsten till ikke-riskgrupper stannade sköterskan kvar 10 minuter efter för att kolla om någon reaktion skedde. Jävligt löjligt enligt mig att inte våga vaccinera mig på skolan för att de var rädda om jag nu skulle få reaktion och då inte ha någon läkare närvarande. De höll mig inte kvar så länge så jag skulle hinna få en reaktion!!
 Efter det så åkte jag bort till ELINS ESPLANAD (maxi) för att köpa mig en plattång för 150 kr som jag tyckte jag kunde behöva nu med ny frilla och allt. Behöver inget speciell avancerat eftersom jag plattar mitt hår såppas få gånger så tyckte att den kunde duga åt mig. Den fungerar ju i vilket fall.

Efter det så drog jag till körskolan en sväng och gjorde några teorifrågor på datorn. Kändes bra faktiskt. Det är nog faktiskt möjligt för mig att ta körkort trotts allt haha!

Imorgon är jag ledig igen och jag gillar det väldigt mycket! :D
bara fem praktikdagar kvar!! Inte så värst inspirerande praktikplats, men desto trevligare vårdtagare att ta hand om. De uppskattar en så mycket för att man kommer. Ofta man stannar en liten stund extra för att de inte vill sluta prata. Men det blir väl så när man blir gammal och inte kommer ut så ofta.

Hej svejs!

I've been standing on the shoreline.

Always waiting, for something lasting.

Fan hade en jättebra slogan i mitt huvud nyss till mitt inlägg, men det föll bort. Alhzeimer light som en del kallar det. Fick bli från Anna Ternheims låt som går runt i huvudet!

Jag vet inte vad som hänt, men det känns faktiskt bra igen!
Jag fick någon slags tia attack och nu är allting positivt och bra igen!
Bilkörningen känns bättre än någonsin! Trots att jag inte fått min korrigering från Ulf ännu och nu på mina två kommande lediga dagar ska jag köra en hel del teori frågor. Om jag nu inte blir sjuk av Svinsprutan jag ska gå och få imorgon eftermiddag vill säga.

Funderat en hel del och undrar om man nu får vaccinet mot Svininfluensan, är man då skyddad mot alla världens svin? Det finns en hel del som jag gärna skulle bli fri från och säkert en massa som kommer korsa min väg. Om jag nu kunde få slippa alla dom för att jag tagit vaccinet. Härligt!


En härlig ledig dag i Hjo med mamma i somras!

Att en del bara orkar!!

Jag blir så jävla förbannat trött....
...trött på alla människor som har så dålig självkänsla
att de är tvugna att lägga sin energi på att snacka BULL SHIT!
Så grymt barnsligt och onödigt!
Det visar bara att man själv mår så dåligt innombords
så att man måste påpeka andras brister för att må bra själv.
Jag tycker det är så grymt barnsligt och jag trodde folk växer ifrån sånt.
Men tydligen inte.
DET FINNS FOLK TILL ALLT
Sånt betéende hör hemma på lågstadiet!
Väx upp!



Nu berör inte detta mig, men jag hör hela tiden, folk tisslar och tasslar...

To the world

Förut trodde jag att mod var att vara orädd.
Nu tänker jag annorlunda.
Mod är att gå emot min rädsla,
göra som OM jag vågade.
För om jag väntade på att handla tills rädslan försvann,
då skulle jag få vänta till döddagar.
~ Anonym ~













A flash of light.

Sommarförälskelser tar slut av alla möjliga skäl, Men när allt kommer omkring har de en sak gemensamt. De är som stjärnskott. En fantastisk himlaexplosion. En hastig glimt av evigheten. Ett kort ögonblick- sen är de borta.
~ The Notebook ~

Spelat fia med farmor idag. Hemsk dag idag! Ibland får man vissa tecken på att någonting håller på att hända där inne. Men hoppas på att det ska förbli oförändrat.


Calleth you, Commeth I

Jag är för snäll. Det är både till det bra och till det dåliga.
Ibland vet man inte om man blir utnyttjad eller om man egentligen verkligen vill!?
Ring bara så kommer jag!

Varning för Kulturtanten!

Gårdagens citat: Jag är Bi. BZZ BZZ!
Gjort av själva Martina Andersson!
Kvällen igår var toppen!
Först gick jag och Sandra runt på stan och letade balklänningar. Sandra hittade en som hon provade. Väldigt fin! Jag blev besviken för jag hittade bara en med den rätta färgen, men untan rätt modell. Synd.
Fick även reda på att igår fixade Sandra sitt KÖRKORT!!! GRATTIS FÖR FAN!
Nu är jag så jävla avundsjuk på henne. Både fixat balklänning och körkortet på en och samma dag!
Men rälsen klarar jag mig utan :P

Sen blev det till att träffa Maya och gå och fika på Pim's och sen efter det titta lite smått på stad i ljus och kolla in Kulturnatten! (bilder kommer) Först var vi nere på Freja och tittade på småungar som dansade till MJ! haha Det var kul! Sen lyssna på någon slags rocktävling inne i Valhall. GOD TAKE ME AWAY sa jag bara! Ungarna hade ju nästan kommit in i målbrottet. Där träffade vi också Julia som jag inte träffat på sjukt länge, bara sprungit förbi. VI hade jävligt kul åt att lyssna på Operasången som var uppe på balkongen från Scandic Billingen.
Men det vi egentligen väntade på var att lyssna på Martina när hon och Kammarorkestern (den jag en gång tillhörde) skulle spela inne i Konstmuséet. Upplevde gamla minnen och träffade både Åsa (min gamla fiollärare) och Bengt (orkesterledaren). Det bästa var att de spelade themalåten från Austin Powers- filmerna. Soul bossanova tror jag den hette.
Efter konsären blev det my place där vi spelade kort tills vi nästan somnade, i väntan på att Martina och Maya skulle bli hämtade.
Men det blev en toppenkväll!

Så nu känner jag mig som en orginell Kulturtant! Hahaha
Varning på stan!!


Beslutsångest!

Nu har jag kikat runt lite mer på http://www.burdafashion.com/en/index.html och hittat några fler fina klänningar. Blir fan svårt att bestämma sig snart!!

        

Två fina klänningar från Burdafashion. Det som är bra med att sy själv är att man kan bestämma färgerna själva! Självklart blir det den klassiska vita med någon liten fin dekoration någonstans! Gillar modellen på den blåa :D

Come on dear please understand

Dagen har varit bra!
Skulle egentligen gått med min handledare i morse, men eftersom en annan ville ha lite extra hjälp med en dusch så skickade Marie med mig. Hon jag blev ihopparad med var en sån person jag inte går ihop. Hux flux sådär, det blir nog bra. OJAH! Jag lyckas alltid paras ihop med de som röker. Och även denna gjorde det. FYFAN vad det stinker. Och vilket bemötande sen, kommer hem till de gamla och stinker rök! Bästa förutsättningarna för fan!
Duschen tog över en timme för att hon jag gick med var såppas velig och aldrig kunde bestämma sig för hur vi skulle gå till väga. Vi kom dit tio över åtta. Halv tio kom vi därifrån! TJOHOPP! Sen hade hon glömt nyckeln till nästa person vi skulle till! TJOLAHOPP!

Men efter att min lärare Marie-anne hade varit på besök blev det bättre. Vi bestämde att jag skulle få gå med sköterskan i eftermiddag och vara med vid vaccination mot griseriet! Inte så jättekul att titta på, men mer får jag ju egentligen inte göra.
Men sen så satt vi på hennes kontor på Käpplunda Gärde och hon berättade massa om peg-knappar. Altså sondmatning genom en liten "Knapp" på magen som går från magsäcken och ut till magen där man kopplar in maten sen. Efter den lilla genomgången kom vi fram till att jag skulle byta en "knapp" på en pat. Lite skräckslagen blev jag allt, men när jag väl skulle göra det gick det av bara farten.
Det är sånt här jag tycker är kul! Borde nog egentligen blir sjuksköterska, det är ju då man får göra såna här roliga saker!

Såhär ser "knappen" ut. Inte mycket större än en Lipsyl ungefär, med en ballong på insidan som man fyller med vatten för att den inte ska lossna.



För övrigt så ska jag och Sandra börja gå och kolla in balklänningar imorgon!
Vet ungefär hur jag vill ha den. I alla fall vilken färg det ska vara! Men tror knappast att den önskade modellen finns. Har börjat spana lite efter mönster till klänningen jag ska ha på själva studentbalen. Hade tänkt att sy den själv, precis som jag gjorde till avslutningen i 9:an.
Har hittat ett fint mönster på http://www.svenskamonster.nu/shop/ där mönstret till denna klänning kostar 150 kr.
Den går att få i en modell utan axelband, men känner att det kommer behövas på studenten!
Blir nog Vitt tyg och bandet längst upp blir nog rött tillsammans med axelbanden.
Enkel och snygg. Men kommer nog ändå att kika lite i några Burda- tidningar innan jag bestämmer mig helt.
Vad tycks?



Våran lilla arroganta värld!

"I denna värld är det bara jag.
Bara jag och de som jag kan se ner på och utnyttja.
I denna värld existerar inte jämbördiga.
Bara jag och de som passar upp mig när jag önskar.
I denna värld är det jag som styr.
Bara jag och ingen annan som får säga emot.
För i denna värld är det bara jag!"

Hyfsad dag på praktiken. Vet inte vad mer man kan skriva om den.
Kul att man sprider saker omkring sig oavsett om det är ens egna eller någon annans.

You can't stop the beat!

HJÄLP MIG!
JAG FÅR SVININFLUENSAN
FÖR SKOLAN VILL INTE GE MIG NÅGOT VACCIN!
BOTA MIG MED NÅGRA MALTEASERS
OCH SLÄNG MIG I DEN VED-UPPVÄRMDA BADTUNNAN
SOM VI EGENTLIGEN INTE FÅR BADA I FÖR VÅRAN GRANNE
FÖR ATT BOTA MIG!

Fan håller på att bli KNÄPP på detta jävla ställe!
Rädda mig från mig själv och det FORT!!


We all feel better without it..

...so let it out, push your heartache away.
I hope you one day decide if the pointless things in life sholud bring you down!


Salem Al Fakir´s Good Song

Dagen har varit hyfsad, trots ca 3 timmars sömn. Min handledare var hemma idag och alla andra verkar ju SÅ pigga på att plocka upp mig i sin grupp på morgonrapporten!! WEHO! Vad glad man blir!! (IRONI)
Kan inte Camilla jobba igen istället! Vi hade så trevligt i söndags kväll!!

Men i vilket fall så har dagen varit okej.
Fick ett brev från skolan där de sa att de inte vågade vaccinera mig på skolan för jag har allerig/sjukdom. Så jag får gå till vårdcentralen istället.. Jahapp! Ännu en gång ska man behöva anpassa sig efter alla andra!

Vill ha premiär i våran badtunna!!!!!!!!
Massa jävla tjafs om grannen (lilly) som är allergisk mot allting hon ser (Hypokondriker) och nu får inte vi elda i den för att hon inte "tål" röken från vedeldat.
Jo, för pappa fick en badtunna lika stort som vårat badrum för att vi ska låta det stå ute och ruttna!!
Tjenare blixten säger man då!

Ne, men nyår i den tunnan ser jag fram emot kan jag säga!!


we will be victorious



Igår kväll tittade jag på filmen "The Notebook". Åh gud säger jag bara!!
tyckers så fruktansvärt synd om Noah! Att ens fru inte kommer ihåg vem man är och varje dag kämpar för att få henne att minnas! När man väl fått henne att minnas igen så glömmer hon av det efter bara någon minut!
Väldigt fin kärlekshistoria och tårarna kom framåt slutet när de tillslut får somna in tillsammans! Snyft!


Dagen blev inte helt som jag hade tänkt mig, men man får ställa upp för sina vänner!
Snart ska jag och mamma skjutsa pappa till bowlingen, jag och mamma ska simma ett par längder under tiden han spelar.
skönt att får röra på sig lite gran.




Happyface när Hairspray är på!



Tänk om alla vore som Tracy Turnblad i filmen Hairspray!
Så sjukt härlig personlighet! Bryr sig inte om vad andra säger, utan bara så underbart självsäker på att hon kommer att lyckas!! Älskar den filmen!! Gör mig så förbannat glad!!


Nikky Blonsky som Tracy Turnblad i filmen Hairspray.



Idag:
Sovmorgon idag som var sjukt välbehövd säger jag bara!!
Inte sovit ordentligt på hela veckan och känndes verkligen skönt att inte bara lägga sig ner med huvet på kudden för att i nästa stund behöva gå upp och köra igen.
Kvällen på Hemtjänsten var lugn för min och Camillas del och kunde dra mig hemmåt redan vid nio tiden! Skönt det. Hade en liten solstråle som vi kom till tidigare ikväll. GUD vad glad man bev av att mötas av ett sådant brett leende i dörren när man gick in! Den lilla tanten hade haft besök av sin son med hustru och de hade tydligen fixat och bonat hemma hos henne. Hon pratade konstant om dom. Så kul att se såna glada ansikten trots att de är gamla, glömska och näst intill inlåsta i sin lägenhet hela dagarna. Sån tant vill jag bli!!




Run and tell that från filmen Hairspray.

Hur ska du kunna veta, om ingen lärt dig hur?

Undisclosed desires ~ Muse



"Denna dagen ett liv"

En "vill inte"- dag idag!
Praktik börjar 7 imorse och fick lite mer att göra idag! (WOHO)
Sluta två timmar tidigare och fika med Martina och Martin på Pim's.
Ville hem, längtade efter min säng!!!!
Men inte då!
Fick allt spänna på leendet igen och cykla upp till idrottshallen med Martinas glasögon.

När man väl kommit hem igen så var sängen ett faktum!
Sov väl en timme eller så till filmen "Råttatouille" och vaknade av ett telefonsamtal från Igbale!
Det var så sjukt längesedan vi träffades!!
Alla mina vänner!!
Senast var väl när det festades här hemma som är över en månad sedan!
SAKNAR ER ♥


Igår när jag kom hem från praktiken (en timme tidigare) väntade ett gäng på våran framsida med en stor jävla badtunna på ett släp efter bilen!
Något överraskande, men det var Cai's present till pappa!
Raggade upp några av byggarbetarna från höghuset att hjälpa oss bära in den på baksidan och vi var väl en åtta pers! Men jag känner idag att jag inte använt mina muskler på ett tag. Ett BRA tag!
Kanske dags för en friskisrunda snart igen? Eller varför inte en simtur på nya badet?
I vilket fall finns det lite tid över för sånt på måndag som är min lediga dag!

Nu ska jag dra mig och titta till maten i ugnen!
Kyckling och pommes blir det, kombinerat med Körslaget blir nog toppen!
Hoppas manskören vinner :D
Kul med lite udda saker!



Pappa blev väldigt förvånad när han insåg vad han hade fått!


Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?



Fan det känns som en helt vanlig söndag i mitt huvud!
Vill inte gå och lägga mig egentligen.
Är sugen på något att tugga på!
Vad som helst som är onyttigt - Chips, Godis, rostad majs eller vad som hellst!
Blev en clementin tillsammans med en av mina järn-tabletter jag ska äta efter att ha lämnat blod.
Har bara fått i mig 8 av 20.. så har lite kvar.

Bara tanken av att det är den 12:e gör detta till en dålig dag.
Tankarna flyger iväg till en enda plats. Där jag inte är!
När sen alla andra här hemma ska påpeka, irritera och provocera hela tiden är det inte konstigt att man blir något förbannad efter ett tag.
Första dagen på länge som jag kunnat sova någorlunda.
Nog för att jag fortfarande har probelm med att somna in, men när jag väl somnat vill jag bara sova tills jag vaknar upp i en bättre värld.
Så känner jag varje dag!
Jag vill sova och sova ända tills världen blivit förnuftig!
I det fallet blir jag väl en törnrosa!
Men vad spelar det för roll, världen ska ju ändå gå under 1012? Haha

Längtar till sommaren, eller vilken tid som helst med ledighet och körkort!
Jag och Amina spanar på roadtrip nu när hon kammat hem körkortet!
Bara köra någonstans, kopppla bort allting annat runt omkrig!

Men nu är det väl dags för mig att sätta på en film som seden följer och sen hoppas på att man somnar tillslut.
Börjar 07.00 imorgon.. Jobb hela helgen gör att jag är ledig måndag, och då säkert jobbar tisdag dag!
Där rök min chans att gå ut och fira 200 dagar kvar till studenten! Men det är väl lika bra, har inga pengar över i vilket fall som hellst.

Godnatt alla!

Bli mitt sista halmstrå för en stund.




Jag skänker dig den sista lögn jag har!!
"Ett mycket sällsynt exepmlar - Lars Winnerbäck"

Vill tillbaka till konsären! Allting runtomkring försvann för två timmar!
Så mycket glädje, så mycket hopp och så mycket underbar musik du gav!
Tur att Johan inte insjuknade tidigare så jag inte missade det. Tur att du är frisk nu i vilket fall!

Idag var min lediga dag och sovmorgon är väldigt skönt det!
Var uppe på körskolan någon timme och startade upp med alla testerna!
Kände lite smått att jag måste sätta fart nu när Amina plockat hem sitt igår!
GRATTIS AMINA TILL KÖRKORTET!!!!
Nu är det bara att vänta ett litet tag så drar vi iväg och road-tripar!


Starbucks till Sverige!!!

     


Kaffekedjan STARBUCKS ska öppna sin första svenska servering!!!
Nu har jag ännu en anledning att åka till Stockholm och i detta fallet Arlanda!!
I början av nästa år öppnar den på Stockholms flygplats!
Nästan värt det att åka dit bara för att köpa en gudomlig Frappoccino och återuppleva Frankrikeresan i somras!

Den andra anledningen är för att se på musikalen Hairspray som tyvärr kostar en aning för mycket för min plånbok jusst nu....


      


7 bortslösade timmar av mitt liv!

Igår lyssnade jag på föredrag i sammanlagt 7 timmar!!
Sjukt jävla segt!
Först riskettan på körskolan som tog typ fyra timmar!!
Sen när man stressat i sig lite mat, tillsammans med Maya (tackochlov) och sen stressat iväg till praktiken - Ja! Då var det dags att åka in tillbaka till stan igen!! Gå på föreläsning om nutrition till de äldre i hemvården! Jättekul!
Höll fan på att somna där! Bra intryck på min handledare så jag kämpade verkligen för att hålla ögonen öppna!!

Så kände att jag förtjänade ett varmt bad sen igår kväll!
Därefter bums i sängen!!!



Nej, nu måste jag sätta lite fart, börjar om 28 min!
Hejdå!

Without love, Life is like a beat that you can't follow!



Älskar denna låten!! Without love från filmen Hairspray!
Zac Efron, Nikki Blonsky, Amanda Bynes och Elijiah Kelly som sjunger!
Kanske inte den bästa verisionen, men vad fan gör det!?
Älskar hela denna filmen!! Så underbar musik i och 60- tals tema med färger i MASSOR!

Kände att jag behövde blir uppiggad efter en katastrofdag!!
Min praktikplats är katastrof!!
Kul att efter två års studie och tre praktikperioder ska få titta på när maten delas ut!?
Titta på när en dement blir matad?!
Är det detta jag utbildar mig för?
Knappast!!!
Blir det inte bättre under veckan ringer jag fan till skolan och byter ställe!!!
Tänker inte slösa bort fyra veckor på ett ställe där jag inte får göra något och som inte ens bryr sig om att jag ska uppfylla mina mål!!!

Denna låten påminner mig även om den tiden jag trodde jag aldrig skulle vara utan kärlek.
Den tiden jag trodde på vad folk sa till mig.
Men jag har fel som alltid!
Jag har alltid så jävla lätt att tro på folk, så det är bara att passa på gott folk!!
Slå i mig vad fan ni vill och jag går på det!!!
JUST DO IT!!!!

Praktikens slut, den oändliga väntan!!



Så här snygg var man förra praktiken! KSS var mitt hem då, men tyvärr inte denna gången.
Hemvården Billingen är det nya nu. Tyvärr får man inga snygga arbetskläder som på KSS.
Men det är ju skönt att gå runt i mjukisbyxor hela dagarna!!
BARA 4 Veckor kvar!!
Sen får man komma tillbaka till skolan igen, där inlämningar, läxor och prov står och stampar och väntar på en!!!
Jippi!!!


På lovet sen tycker jag att det är dags att ta tag i saker och ting!
Skiter i vad som händer sen bara jag får det gjort!!


Really good to hear your woice, saying my name. It sound so sweet! But so false!


Världen är uppochner!
Det betyder inget för mig längre.
Folk säger saker som de egentligen inte menar,
utan jusst bara för att få det sagt.
Det gör mig förbannad!
Skitkasta det och släng det i soporna.
Säger du det till mig så blir det ingen reaktion längre.
Du har skitat ner det ordet.
Har ingen betydelse längre.
TACK!

Save me from this crazy world!!!

USH! blir bara så förbannad!!!
Att människor man trodde kunde tänka normalt kommer med såna här idéer och handlar på sånt här sätt,
det gör mig bara så förbannad!!!
Detta är fan allvarliga saker!!
SNÄLLA!! Tänk efter en gång till!!!



I'm not sure of anything....

Var ute på promenad med Amina förut och det blev nästan lika långt som förra veckan, fastän vi skippade militärområdet....

På måndag väntar praktiken igen... Ush säger jag bara..
Ett sådant ångestfyllt skolmoment finns det inget värre!
Varje förbannade praktiktillfälle blir man bara mer och mer nere och deppig. Visst är det skönt att komma bort ifrån all stress vad som heter skolarbete, läxor, prov och inlämningar. Men Under praktiken är det jusst BARA praktik och vännerna ser man inte skymten av! Men själva anledningen till praktiken, att vi ska få öva våra kunskaper praktiskt tycker jag är jättekul!!

Kvällen spenderades därefter med mamma och pappa. Vi tittade på Lasse Hallströms film "Chocolate" från år 2000.
Skulle inte säga nej till Juliette Binoche's roll som Vianne. Spelar nämligen mot min favorit, Johnny Depp!!! ♥


I'm damned to feel the way I do!

What have I done to fall so hard for you?



Vaknade av att mamma kom upp med en bricka med nybakta bullar och kaffe. Underbar är hon ♥
Tittade lite på filmen "The Bucket list" med bland annat Morgan Freeman. Djup film om vad som är viktigt i livet!
Orkade tyvärr inte titta klart på den. Det får väl bli en annan dag.
Ska strax städa här hemma. Ta bort madrassen från mitt rum som legat här sen i onsdags...

Bye!

Delad sorg, halv sorg. Delad glädje, dubbel glädje.

Eftersom min data av någon konstig anledning kan jag inte lägga upp några bilder från konsären i tisdags.

Jag blir bara mer och mer intrasslad i komplicerade saker. Jag orkar inte hantera det mer. Det GÅR INTE!
Vill fly iväg och bara börja om, men vet redan att det inte går. Vad går att göra så det blir mer lätthanterligt? INGENTING!









I'm out from under, let me fly away!
A part of me still beleve, when you say you gonna stick around.
But I know that that's never gonna happend. 

Av ingens frö





I desperat jakt på en vän
kan du förnedras om igen
Du skänker mer än nån kan ta
för en sekund av nånting bra

Kan någon ge vad du ska ha
Vill någon se vad du har sett
Kan du nånsin hitta rätt
och få tillbaka det du gett

Men du är van vid folks manér
och från din vagga till din grav
är du den vilsna världens slav
du är en tår i svarta hav

Du blommar upp av ingens frö
i värme varm som slask och snö
Du torkar tår av ingens tröst
och lyssnar tyst till ingens röst

Det tär lite på en när man är igång 24/7!

Just nu är jag totalt slut.. vill bara sova, men det är lite för tidigt för det än, så jag tvingar mig själv att hålla mig vaken med datan och tvn.



Idag har jag och Sandra varit iväg och gjort Kinnekulle Ring osäker! Haha. Halkkörningen var ju så grymt kul!
Jag ägde på att panikbromsa på torrt underlag utan ABS- bromsar!! 20 m i 70 km/h! Det ni!!
Men det har varit en lång dag för en som gick och la sig ett och sen gå upp fyra timmar senare för att köra bil.
Bilder från konsären kommer sen när jag piggnat till!


Puss och Hej!

Ett Mycket Sällsynt Exemplar!



Har precis satt kameran på laddning i väggen. Taggar inför ikväll! Hittade en hyfsad spellista av lasses låtar på http://Lassefans.se Den verisionen av Kom änglar av Erik Linder var väldigt fin, med piano och stråkar och allting. Men det är det som är grejen med Lasses låtar. De ska inte vara skönsång eller något klassiskt touch på det. Det ska vara lite raspig och inlevelse i sången. Det ska vara lite rått och känslofyllt!! Precis det jag älskar med hans låtar!

Nu har jag precis klivit ut ur duschen och ska väl ragga upp lite frukost. Börjar om en timma med Medicinsk Grundkurs... YIPPIE!! Hrm*

Men dagen blir bra! Med tanke på vad som komma skall!
Lasse in my heart! <3

A great day!

Bilder från Mariestad 17/7-08!

 

Äntligen, efter tre gånger får man med Sandra på en konsär!! WOHO! Härligt! Taggar inför morgondagen!
Dagen började bra med att köra upp till skolan med mamma och få tillbaka svenska provet! MVG!! *Happyface*
Sjukvården gipsade vi handleder! Haha kul när halva klassen kom ut i OP-landet med gipsade armar. De undra nog vad fan vi hade gjort! Lurade ju nästan i Sandra att Maya och Johanna hade blivit puttade av mig nerför trappan så de brutit sig. Men bara nästan. Socialpsykiatrin var det segaste någonsin! Fyfan!

Hälsar på Martin, Martina och Sandra Nironen på Pim's och får där reda på att Martin inte alls bokat biljett åt mig. Jag springer bort till Turistbyrån och tack och lov så fanns det fortfarande några kvar!

Följer med mamma för att simma i den renoverade badanläggningen, fan det jävla saltvattnet! Törstar ihjäl! I vilket fall så löste mamma två "klockor" (som man nu använder istället för kort med magnetremsor) för 12 gånger, så nu kan även jag gå och simma när jag behagar :)

Hahah Martina och Martin var och köpte en ny skiva till singstar! Vi har tjatat ut den gamla den senaste veckan så de tog problemet i egna händer! Det ska vi inviga i helgen med Maysan tycker jag!

Ikväll har pappa och mamma grejat med internetet i huset. Så ingen har kunnat vara ute. Jag började skriva detta inlägget kanske vid nio, nu är klockan långt över elva! Blir så förbannad! Om det nu funkar, varför hålla på och pilla på det så att det INTE funkar!? Låt skiten vara för fan!

Men Pappa fixade det precis.. när jag fått ett litet utbrott över att han aldrig vet när han ska ge upp och sluta pilla på saker som sen går sönder. Men nu sitter jag här och smsar med Annika. Vissa personer har berikats med den gåvan att välja rätt ord vid rätt tillfälle för att få den bästa effekten. Annika är en sådan person.
                              Man behöver stimulans av alla sina sinnen, av alla sina behov. Det är väldigt få som får alla samtidigt, det är det nog ingen som får om man tänker efter. Man vill bli accepterad av omvärlden för den man är. Men då är det många som gör sig till det som världen accepterar, istället för sig själv.

Va inte den alla andra vill att du ska vara. Va den DU själv vill att du ska vara!
Du ska leva med dig själv hela livet, kan du leva med dig själv om du inte vågar vara den du egentligen är?!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger!!

Håkan Hellström - Visar mina känslor just nu!!

Jag vill vidare! Jag vill inte ligga sömnlös längre!




Vad jag bryr mig om nu
Är att du kommer nära mig
Även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
Är att från samma säng
Lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
Är att få ut dig ur skallen
Är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
Den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
Är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
Är att du ligger vaken
I morgontimmen när regnet slår mot fönstret
Och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
Är att du då ser det
Hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
Är att se din blick så sårad
När alla löften klingar falskt
Nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
I dina armar om mig
Även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
När du går sönder inuti
Så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
Även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
Är att höra dig andas
Veta att du är nära
Förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
Även om inte kommer tillbaks till dig

Säg nånting
Säg nånting

Fridas Konkurrenter!



En T-shirt med detta snygga MJ tryck på skulle då inte jag säga nej till!
Hittade en kul sida via Facebook med både snygga och spexiga tryck.
http://www.beastwear.se/webshop/list_printons/

Fridas UF- företag har konkurrens!
 


 



 

I get it!



Ni kanske har fattat att jag nu kan konsten i att lägga ut videoklipp från Youtube! Hahaha..

Nu är det inte långt kvar till konsären på Tisdag!!! WOHO! Firar detta med en video från förra gången han besökte våran lilla stad! Elden var en av de låtar som var de bästa!! Nog för att många av låtarna han sjunger live är mycket bättre än i studioverisionen, men denna var något extra. Bara Lasse och pianot liksom!

Nu har jag även bestämt mig för att när jag väl fixat det där JÄVLA körkortet ska jag unna mig något riktigt härligt! En dag på ett spa, eller massa nya kläder eller något likande! Känner att jag förtjänar det efter allt slit!
Som en julklapp till mig själv eller liknande. I våran familj har vi lagt det på hyllan med julklappar, bara för att mamma får nippran varje år så tyckte vi att det var bättre att bara fixa med mat och så. Det julen egentligen handlar om. Gemenskap!

puss på er alla!
Nu ska jag spela fia med min farmor och sen bär det av emot stan där jag och Martina ska kolla på bion FAME!
Hahaha tänker bara på Nile City och hon tjejen i köpcentret som bläddrar bland affisherna.

Fame! I'm gonna live forevvvaaah! I'm gonna learn how to fly.... HIGH! I'm gonna live forevvvaaah! Baby remember my name! Remembahhh! Remembahhh! Remembahhh!  Remembahhh! FAME!


Uprising!

Gillar Muse's nya album The Resistance!
Har faktiskt aldrig lyssnat på dem tidigare, men gillar starkt det nya albumet!



Paranoia is in bloom,
The PR transmissions will resume,
They'll try to push drugs that keep us all dumbed down,
And hope that we will never see the truth around

Another promise, another scene,
Another packaged lie to keep us trapped in greed,
And all the green belts wrapped around our minds,
And endless red tape to keep the truth confined

They will not force us,
They will stop degrading us,
They will not control us,
We will be victorious

Interchanging mind control,
Come let the revolution take it's toll,
If you could flick a switch and open your third eye,
You'd see that
We should never be afraid to die

Rise up and take the power back,
It's time the fat cats had a heart attack,
You know that their time's coming to an end,
We have to unify and watch our flag ascend

They will not force us,
They will stop degrading us,
They will not control us,
We will be victorious

RSS 2.0