...

Ingen riktig skrivarglädje för tillfället.. Spelar vel egentligen ingen roll eftersom det är ytterst få som följer denna bloggen:P
Jag har klantat mej ännu en gång.. bara undrar hur länge jag kommer klara av det denna gången. Fan!
hur svårt kan det vara att göra något rätt??
är så förbannat trött på det..

worst weekend ever!

Fan vad jag hatar denna helgen!! Den enda höjdpunkten var i fredags kväll när Maya kikade förbi hos mej och fick mej ett gott skratt till filmerna "Gulkompassen" och "Ronny och Ragge". För övrigt suger helgen!

Först och främst fick jag inte träffa min Mats denna helgen heller, blir galen!
För det andra så är jag allmänt deppig för att inte ha fått träffa mina vänner.
För det tredje så har jag läxor jag måste göra och en bok på engelska som jag ska ha läst ut till näst nästa vecka.
För det fjärde så träffade jag en "gammal vän" på Ö&B idag.

Blir bara mer och mer förbannad på den människan. Det vore en annan sak om hon verkligen ville hålla kontakten med oss. Men jag har märkt att hon brydde sej inte om oss ett skit, när hon kommit hit till sin gamla hemstad, där alla hennes gamla kompisar fortfarande bor utan att ens vilja annonsera att hon kommer hem igen. Blir så förbannad på det. För att hon förväntar sej att VI ska hålla kontakten, inte hon. Så burn in hell tillsammans med malin tack!

Thank god, It's Friday!

Äntligen fredag:D Maya kommer hit ikväll:)
Men skulle varit helt okej helgen med annars. Spelar ingen störrer roll för mej.
Jag diggar Bengt xD

Helt okej dag. Fick tårta av en patient som åkte hem idag:G Mums!
Måste börja med alla läxor och dylikt vi fått över praktiken:P Nog för att det inte är så många, så måste de göras ändå, tyvärr.
Hoppas på bättre tider, med helgen framför mej.
Saknar dej!

Snart slut =D

Snart, snaart är det slut på praktiken!! bara denna och nästa vecka kvar!! Det går alltid sjukt snabbt på praktiken. Men i detta läget är det bara positivt. Ja, jag vet att det låter mysko att jag saknar skolan, men det gör jag. Jag saknar mina vänner och min dagliga dos av vänskap och skratt. Och nu idag åkte frida iväg till Spanien :( Blä på det!

Var hela förmiddagen på sjukgymnastiken. Det var helt okej. Men jag blir lite förvirrad inför mitt framtida val av yrke. Jag har innan velat bli jusst Sjukgymnast, men har på senaste tiden funderat mer och mer på att välja vägen som massör. Lite splittrad, jag vet. Men med tids nog kommer jag förhoppningsvis på vad jag hellst vill bli :)

Jag vill ha pengar så jag kan köpa nya kläder! Har inte shoppat kläder sen Öland, och då var det två plagg :/ 
Nya kläder skulle helt klart pigga upp mej!
Iförsejj så finns det nog fler saker som skulle kunna pigga upp mej, men det är det jag har i huvet jusst nu. Och studiebidraget på långt avstånd blir väntan allt för lång :/



Sjukt bra låt!
The Script ~ The man who can't be moved

Cos if one day you wake up and find that your missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.
So I'm not moving... I'm not moving.

14 September

Idag är en trött dag. Igår har Maya och Martina varit här och vi myste som bara den. Visst kanse vi fick i oss lite för mkt socker som resulterade i sockerkick, men det är smällar man får ta. Spela kort med Martin och Mirza. brudarna vågade inte sova själva på nedervåningen så jag fick släpa upp luftmadrassen från källaren och påbörja ett evigt pumpande med vår minimala madrasspump. Men vid två tiden fick vi ändå ihop allting och vi sussade så sött.

Imorgon så väntar ett stort hål på ca tre timmar. Inkluderat fototagning till skolkatalogen. funderar på att slipa lite på luggen inför imorgon som i vanlig takt växer och blir lång.
Morgondagens höjdpunkt blir naturligtvis massagekursen:) Bästa ämnet hitils i hela min 11 åriga skolgång!! Sjukt kul!

Behövligt mys denna helgen med älsklingarna. Bara en tidsfråga innan jag hade brytit ihop totalt. Tack!
Nästa helg hoppas jag på att den underbara Mats släpps iväg hemmifrån så jag får träffa han:)

Puss

Nej?

Idag har jag varit helt off.. Sjukt trött imorse, snoozade i 45 min men ändå kom ingen energi till att sätta igång systemet.. inte ens kaffe hjälpte!!
Så idag har jag inte gjort så många knop på avd. Ingen inspiration till någonting :( Inge kul alls
Hade mittbedömning idag med mina två handledare och alla målen jag skulle uppnå gick vi igenom, och denna dagen känndes det som om jag inte skulle uppnått ett enda:P En helt avstängd dag så att sejja.
Blev förvånad när jag såg mamma på jobbet, hon fick hoppa in på sin lediga dag tydligen.. kan inte fatta att de har så mkt att göra:P Vi har juh nästan ingenting.. Men idag fick vi två små söta tanter från MAVA xD De är sååååå söta så man tror att det vita håret på deras huvuden var sockervadd!
*SLICK*

Men nu sitter jag här och börjar NÄSTAN få tillbaka lite krafter efter dagens jobb.
Jag saknar lyckan jag hade innan. Då jag inte kunde sitta still på en stol utan att hoppa upp och ner! Praktiken tog bort den glädjen! Att få träffa mina underbara vänner i skolan är nu ett minne blott. De känns så långt borta :/
Visst har jag inget emot praktiken, men den kom vid fel tidpunkt.
Får vel stå ut de två och en halv vecka som är kvar. Hoppas jag överlever :)

Puss på alla mina vänner som är jättemycket guld och som jag saknar ihjäl mej efter<3

1 Month<3

Jo idag är det en månad som jag och Mats har varit tillsammans.. och jag får inte vara med han:( Känns förjävligt surt. Men denna månad har varit helt fantastisk! Hoppas på många flera tillsammans med dej<3 Det var det bästa beslut jag någonsin tagit! Att våga träffa dej. Men jag kände på mej att det skulle gå vägen denna gången, att det var en vettig person denna gången. Så därför tog jag chansen och hittade Mats! Du är det bästa i mitt liv och vill aldrig lämna dej<3

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hands says you'll catch me wherever I fall


Älskar Mats <3

Äckel

Idag har jag blivit allt för mycket favorit för en på avdelningen xD
Först ville han att jag, speciellt jag skulle följa med han ner till kiosken för att köpa snus.. sen var det JAG som skulle borsta tänderna på han.. Och sist men inte minst ville han att JAG skulle duscha han.. Där satte min handledare stopp för det hela.. Känndes som om han skulle utnyttja mej lite där.. :P hahaha när min handledare sa till han att vi inte han med det idag och fick ta det imorgonbitt istället (när inte jag är där), sa han att han kunde hoppa in i duschen själv då..:P xD Hahahaa shit.. Vill bara skratta åt han xD

Imorgon är jag ledig och det firas med att städa huset och luncha med MongoMartina<3

Sen i helgen blir det biopremiär. Jag och Mats ska gå på Wall-E ;D
Saknar dej så otroligt mycket!

Har aldrig kännt dessa kännslor förut som jag känner för dej, men det känns så förbannat rätt!!

Älskar dej, Mats Daniel Bertil Alexandersson<3

RSS 2.0