Back to Life!

Nu är jag äntligen framme! Äntligen HEMMA kanske jag ska säga egentligen! Känns så jävla skönt att vara hemma i min egna lilla lya!
Har saknat dig så över sommaren!
Har fått lite uppdatering av elektroniken i lyan idag!
En ny Tv, en Grundig 32" men HDMI kabel till så just nu sitter jag och skriver på datorn men tittar på det jag skriver i 32".. känns lite onödigt kanske, men bara för att jag kan så ska jag göra det!! Det blir även mycket bättre ljud från datorn via Tvn..
En ny och rolig taklampa har jag införskaffat mig idag på Ikea! Mamma kallar den för bläckfisken eftersom den har 6 armar som man kan ställa hur man vill, jag blev kär direkt!

Så just nu sitter jag i min sköna soffa och väntar på att klockan ska bli halv tolv, då börjar filmen Edward Scissorhands som jag ska gotta mig med tillsammans med lite Ikea-chips och dip :D
Imorgon ska jag ta tag i att städa här, det samlas lätt ett lager dam när man är borta hela sommaren, hela kvällen gick åt att packa upp och lägga allting till rätta.. Suck..

Imorgon ska jag träffa Matilda igen, vi ska ha en av våra underbara myskvällar. Denna gången med filmen "Red Ridinghood" som jag har hållit och lurat på halva sommaren...
På tisdag börjar höstens första kurs! Arbetsliv och Organisation! Tjoho vad roligt och inspirerande det låter!!!! eller kanske inte.. Men vem vet, det kanske är jätteintressant! Only time will tell....

Känslor

Det känns som man blir hånad, slagen i ansiktet eller utskrattad i en folkhop... välj själv.
Så jag känner varje gång någon utomstående nämner det, de som inte förstår.
Jag vill bara åka iväg nu! Lämna alltihopa!
Vill att klockan ska vara 8 så vi kan sätta oss i bilen mot landvetter, att klockan ska vara 11.30 så vi kan lyfta med planet..
vem vet, jag kanske känner för att stanna där, skita i framtiden och leva där istället? Det måste vara bättre än här?
Vill bara säga "Fuck Off" och ge igen för allt!
Men jag kan inte..
Jag kommer alltid att få leva med det.. i slutändan är det ändå jag som ska ta ett steg tillbaka.. Varför i helvete kan det inte vara Du istället? Alltid jag som måste vara den med Mod och Styrka! Är rätt trött på det, kan du inte bara låta mig va?


Packning!!

Nu är det dags att dra fram resväskan och börja packa!
Imorgon smäller det!
LONDON, HERE WE COME!



Good times


Camilla, Denis och Tessan förskålar på altanen

Sen Skålade hela avdelningen på La Vida

Sen tokdansade bla jag och Camilla på Husaren tillsammans med allsångsfolket och Calle Moreus

Frukost på Billingen

Frukost på Billingen

De dagar som känns svåra...

.. Vill jag ha en massa härliga kort på mina vänner och familj som påminner mig om de härliga tiderna som finns varje dag!
Som ex dessa:







Nagelvård i solskenet ute på gården med pappiljotterna i håret för torkning

Lördagsmys på gården med fikakorg

Åh så gammal Mimmi ser ut på denna bilden.. Gammal men nöjd! Det är en sådan ro för mig när jag ser henne i såna ögonblick! ♥

En del jäklar har tur..

Artiklar om en kille som legat inne på vår avd i sommar har börjat ploppa fram lite här och där..
han kallas "mirakelmannen"..

Ja en del jäklar ska ha tur och överleva.. medans någon annan får oturen att inte göra det..
Vad är det som avgör?

Lediga dagars lathet

Veckans enda lediga dag..
...har jag spenderat med att ta igen sig!
Känns inte som att jag slösat bort den, utan att jag spenderat den i att ta igen mig och orka mig igenom helgens arbete! (7 arbetspass kvar)
Jag börjar faktiskt se ljuset i tunneln nu!
7 pass kvar att jobba, nästa fredag blire Afterwork med arbetsgänget, på lördagen ska jag och Maya röva bort Mikaela till okänd ort och okänd aktivitet! Sen tisdagen efter det bär det iväg till LONDON!
Sen när vi är tillbaka på Svensk mark tänkte jag kolla in årets Matfestival i staden.. Sen ska jag packa ihop halva livet igen och flytta tillbaka till Gräshagen i Jönköping för ännu ett år av studier :D

På tal om London så tycker jag de får ta och skärpa sig nu!
De får 12 dagar på sig annars ska jag kasta sten på dem när jag kommer dit!
Inte fan vill jag brinna upp i hotellrummet när jag är där.. vill ju hinna se staden innan jag dör!

Har varit på Gengåvan och fyndat 4 st dessertglas eller vanliga fin-glas om man så vill.
Blev helt såld på dem så var tvungen att köpa dem, så nu dricker jag lite finare och har något att bjuda chokladmousse i eller vad jag nu känner för ;)



Bilderna är tagna med min nya kamera, vilken var den jag beställt hem för 700 kr! Rätt billigt tycker jag faktiskt.. bilderna blir ju bra också, så nu ska bara lära mig den lite bättre. Tyckte London-resan förtjänade en hel kamera :)
Och tydligen så ska pappa köpa mig en ny Tv när jag flyttar tillbaka för "den gamla skiten" kan jag ju tydligen inte sitta och titta på, enligt honom.. aja jag säger inte nej till det, även om jag kunnat klara mig ett år till på min gamla pärla..

I feel my heart start beating to my favourite song

Idag är det bra!
Jag och pappa tog oss en trip till min lägenhet i Jönköping för att hämta lite smått, spikmattan♥ och en väska jag ska ha med till London! Köpte mig en ny i veckan som jag tänkte skulle passa bra till det, men det verkar inte vilja hålla ihop? Jävla skitgrejer de säljer..

Jag och pappa gottade oss i min kära lägenhet och jag kände verkligen hur jag saknat den under sommaren! Min UNDERBARA EGNA lägenhet! 
Nästan så jag kände för att stanna där!

Skrev ut lite papper till Londonresan när vi kommit hem. Jag fick en fin lång lista av min gamla lärare, Anna-Maria, som har bott i London ett par år, med massa tips om sevärdheter.
Längtar som galet!
16 dagar kvar till avresa och 10 arbetspass kvar!!

RÅKADE klicka på "Beställ" på en viss sida igår med så om ett par dagar kommer ett fint paket till mig och jag blir 700 kr fattigare.. kan ni gissa vad det kan vara?

Vill även dela med mig av denna låt som gör mig glad varje gång jag hör den!

so you can hurt, hurt me bad
but still i'll raise the flag

Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall

Uppehåll är bra men inte nog, jag hade hellre se en riktigt bra förklaring!

Det sägs att vänner som får en att må dåligt är inte en riktig vän.. Om man så bara har en vän, bara den gör att man mår bra och gör denna världen lite lyckligare ur ens egen synvinkel, är det mer värt än flera vänner som gör att man mår dåligt!

Har insett detta efter många plågsamma år...
Och när jag väl blivit av med dessa "Vänner" har jag alltid funnit någon som är den där underbara VÄNNEN som verkligen får mig vilja snurra jordens alla varv tillsammans med denne och kommit till ro och liksom blivit tillfreds med mig själv..
Men ibland hänger denne "vännen" kvar även om man inte vill och kommer hela tiden tillbaka..

Ett Jävla Helvete!!

Nu är jag äntligen ledig i helgen!! Har ingen ordning på mitt liv för tillfället eller på vardagen heller för den delen.. Kom knappt ihåg att det var fredag idag trots att jag kom ihåg det imorses..
Det var en ansträngande dag på jobbet igår (Torsdag) med utskällning av anhörig inför två avd i lunchrusningen, omflytt pga getingbo och en massa måsten som inte hinns med som påpekas gång på gång....
Ville bara somna på lunchrasten sen och sova till klockan blev fyra så jag kunde gå hem.... ännu ett jävla helvete.. var helt slut när jag kom hem så låg och degade hela kvällen utan att orka göra ett skit!

Idag (fredag) verkade anhörig i fråga vara på lite mer diskuterbart humör tack och lov så det har gått rätt bra ändå idag trots min lilla törn på psyket igår..
Men helt underbart skönt att jag är LEDIG denna helgen!!!!!!!!!
Ska bara ta igen mig och umgås med familjen! Imorgon är det Lördagsmys hos min farmor på hennes boende! Vi ska ta med oss fika som hon brukade bjuda på när hon fortfarande bodde hemma i sin lägenhet, varje Onsdag, klockan 5. Och gud nåde den som var försenad!!
Hoppas hon ger mig lite förnyad styrka och glädje så jag orkar en vecka till på jobbet.
Nu är det bara 10 arbetspass kvar innan jag åker tillbaka hemmåt till Småland, via London!!








I gues now I'm the boss

Slutade en halvtimma tidigare från jobbet och det kändes helkonstigt att gå innan alla andra..
Men upptäckte att jag gått till omklädningsrummet med handtaget till fönstrena på avdelningen så jag fick snällt knalla upp igen :)

När jag kom ut var det lite känslan av att gå emot en vägg!
Sen cyklar hemmåt med Hoffmaestros "Crimson Sky" i öronen, vääääldigt låångsamt!
Sen ringer Jill kl. 17, som avlöste oss från vårat dagpass nyligen och frågar om jag kan hoppa in som extravak inatt..
Första gången jag tvekar till att ta ett extrapass men jag känner mig verkligen helt slut nu. och sova i två-tre timmar innan ett nattpass är ingen höjdare direkt!
Kan ta nästa natts pass med vak om det nu skulle funkat.. men nu orkar jag verkligen inte!
Så nu sitter jag lite på spänn att hon ska ringa tillbaka och säga att det inte fanns någon annan som kunde inatt och att jag ska komma kvart över nio..

Kände hur det telefonsamtalet gjorde mig om möjligt dubbelt så trött som jag var innan..

Nu lite soft musik från Hoffmaestro.
Dagen blir så mycket bättre om man börjar den med en cykeltur genom stan och lite "Crimson Sky"


RSS 2.0