"Jag får liksom ingen ordning..."

Japp då var skolan igång på allvar. Tror jag aldrig kommer vänja mig vid livets alla upp och nedgångar. Att i ena stunden vara deppig över allt och i nästa var hur pepp som hellst. Det är ganska underligt egentligen hur man av bara någon liten sak kan skifta i humör och temperament.

Det som jag ser fram emot just nu är såklart fredag då Mats kommer och vi ska gå med Martina på matfestivalen som egentligen inte är så mycket att ha längre. Förutom maten och träffa folk så är det bara fulla fjortisar som ramlar ihop i ena hörnet och skriker i andra. Man blir trött på det efter ett par år när man inte själv är någon fjortis längre.
Helgen efter denna ser jag faktiskt också fram emot. Annika Henriksson i min klass kom med ett förslag om tjejkväll med klassen. Och otroligt nog hoppade nästan alla med på iden, vilket  är väldigt ovanligt för våran klass. Visst vi funkar väl som klass och väldigt duktiga som individer, men vi kommer aldrig överens för att vi är så olika och grupperade. Det finns ingen sammanhållning någonstans. Så jag blev väldigt förvånad över detta. Annika hotar med att supa mig under bordet ... men det får vi väl se hur det blir med den saken. Kul tror jag det kommer bli!

Känner ingen direkt ångest för de två proven jag har nästa och nästnästa vecka. Känns helt okej att plugga till dom. Just nu iaf.
Men jag ska snart cykla upp till min farmor med mamma snart och får la plugga vidare där medans farmor och pappa löser korsord....

Köss på er alla

Nystart

Söndag igen. Ny vecka imorgon igen! Sjukt vad fort det går.
Två skoldagar har hunnits med.. många klaganden över skolans system som vanligt..
Jättebra att de har infört ett säkrare system med böckerna som numera ska lånas via biblioteket på skolan. Men det blir mindre roligt när man väl hämtat ut böckerna på fredagseftermiddagen och får reda på att det kan ta upp till två veckor innan vi får våra skåp!!! Precis det jag längtat efter är att släpa massa böcker, kläder och väskor fram och tillbaka genom skolan.

JIPPEY!


Schemat gör det hela mycket bättre! Med fyra sovmorgonar till halv tio per vecka! Verkligen toppen!
Troligtvis på dessa sovmorgonar som mina körlektioner kommer äga rum eftersom ulf knappt har några tider efter skoltid...

Imorgon är det Svenska B, Sjukvård och Socialpsykiatri som väntar. Sen komma igån med träningen igen med ett skivstångspass på friskis tillsammans med Sandra sugerpie.
Redan fått två stycken prov att plugga till, den 2e och 9e september.. Så jag har ju att göra redan nu.
Men det känns helt okej för tillfället.
Humöret stiger efter en efterlängtad helg med min Mats.
Hoppas även på att få träffa min pöjk nästa helg när det även är Matfestival -09 igång!

Ett STORT Grattis till Martina som i lördags förlovade sig med sin Robin! Gattis Grattis:D

Nu säger jag adios för ett litet tag!

Äntligen påväg!

Åh.. Jag vill bara ta studenten NU!!!

Kedjan sprider sig. Förfest i boulonger torsdag kl 7 och sen storma skolan och trycka ner ettorna så de känner sig lagom välkommna. Mohahaha.

Igår och idag har jag haft mina två första körlektioner med Ulf, på UJ's trafikskola.
Ulf och jag går jättebra ihop. Han har humor med massa glimt i ögonen och jag tror det kommer funka riktigt bra bara jag kämpar på ordentligt med detta!

Senare när mamma väl kommit hem från jobbet ska vi nog åka upp till billingehusbadet och simma lite och jag får pröva mina nya fördigheter och läsa på läxan.

Imorse var jag nära på att försova mig. Somnade om som vanligt när väckarklockan ringde och jag vaknade en timme innan min lektion började.... suck.. jag förändrar mig aldrig.
Nyss har jag städat klart huset. Igår tog jag badrummen medans mamma städade källaren. Jag "råkade" nämligen spilla lite färg på mattan häromdagen när jag skulle måla altanen.... Men sånt är livet.

Har legat ute och stekt en liten stund för att ta igen alla timmar jag missat när jag jobbat i sommar. den lilla brännan jag fick under semestern har gett mig två fina sträck på axlarna som jag nu försöker få bort.

NU väntar jag på att klockan ska bli fyra och mitt skol Schema läggs ut så jag kan boka flera körlektioner.....
Fattade aldrig att det var såhär kul att köra bil från början!

Visst.. det kommande skolåret kommer bli minst lika jobbigt som förra.. men det är bara att härda ut och se ljuset i tunneln.. vilket jag gör nu..


Don't worry. Be happy!


Det är tuffa tider.. för en del.. för drömmaren...

Jo... jag är inte på sånt jättehumör för att dra hela frankrike-historien för tillfället.
Just nu ligger jag på bristningsgränsen hela tiden. Ingenting känns kul längre.
Mindre än en vecka kvar på lovet vill jag bara åka härifrån och försvinna för det känns inte som om något kommer lösa sig. Jag kommer fortfarande bryta ihop varje gång en sån här situation dyker upp, vilket det kommer göra med all säkerhet.
Enda anledning att jag inte ger upp totalt är för att jag inte kan leva utan dig. Jag älskar dig mer nu än någonsin och jag vet inte hur jag ska hantera detta om du aldrig är vid min sida.
Det är bara att hålla ut ett år till....

I see the baad moon rising..

Okej, jag erkänner. Jag har inte orkar vara något vidare aktiv här i sommar.. men men det är smällar ni får ta :P

Nu ska jag övningsköra upp till billingehusbadet för att simma ett par meter med min kära mor.
Puss hej

En till mats..

Flyg!
Du fula,
fula,
fluga flyg,



Och den
Fula,
fula,
flugan

Flög...

RSS 2.0