Att vissa saker ska vara så svårt....

Ni som verkligen känner mig vet att jag gärna går runt problem istället för att verkligen ta itu med det verkliga problemet. Hittar på ursäkter och undanflykter, ja allt för att slippa det jobbiga. Men jag måste verkligen ta mig i kragen och få saker och ting gjorda numera.
Ta tag i det som behöver göras, även om jag känner att det är jobbigt.
Så numera är det skärpning på G!

Gårdagens Engelska B nationella prov, Writing, gick hyfsat bra iaf. Och slutprovet i massagen gick hyfsat det med.
Nu blir det slapp dag imorgon. Mats kommer och han, jag och Bea ska dra ut till skultorp och titta på elden:)


Puss

Då var det avklarat

Så då har jag ännu en sak avbockad på min långa lista "Att göra".
Jag anmälde mig igår till Körkortsteorikurs på JU:s trafikskola. Vilket nog var ganska bra eftersom det verkar vara den sista kursen innan sommaren. Den börjar redan nästa måndag och troligtvis ska även Sandra också gå den så det blir nog kul. På fredag ska jag för första gången börja köra med vanlig växellåda!!!!!!! Något nervös över att orsaka total stopp i hela skövde, men det är sånt man får räkna med, som mamma säger så har man ju trots allt markerat att man inte är van i trafiken och tyckr då att de ska ta hänsyn till det. Men trotts det så har jag haft ett antal bilar som lagt sig precis i baken på mig när jag kört. Säkert jusst bara för att jag har den där jäkla skylten därbak.

Nu ska jag snart få lite gjort här hemma och mata min spargris med pengar från städningen. Sen blir det troligtvis att plugga igen lite till. Alla Nationella prov har kommit igång och har haft en skrivdel i svenskan och ska snart ha den muntliga delen, även i engelskan är det på gång. Redan den 28/4 blir det. Men men, det ska nog gå att överleva denna gången med, med alla extra prov och uppgifter vid sidan om, i massagen, räddningsmedicin, historian,omvårdnad och mycket mer.

Saknar min älskling som man knappt kan få kontakt med eftersom han är på klassresa i Prag ända till fredag. Och på söndag går mitt fritidskort ut!
DET om något suger!

På fredag blir det filmkväll med tjejerna:D
Det var längesedan!!!!

Puss å kram


Vad fan finns det att hämta i Prag?

Jo idag lämnade jag av min älskade på Landvetter flyplats. Nog är jag van att lämna honom varje vecka när var och en åker hem till sitt, men nu vet jag med mig att jag inte kan ha någon vidare kontakt med honom. Men han kommer ju hem om fem dagar. Får hålla mig sysselsatt med att plugga ikapp allt jag inte gjort i helgen och träna med sandra på friskis. Imorgon blir det spinning medelpass som gäller!

Men snart ska jag laga mat och latmaskarna här hemma och sen kanske sätta mig och plugga lite.

Ciao´

Jag fattar ingenting..

"jag fattar ingenting
och jag ser bara tecken
bilder säger stanna
bilder säger gå
vi pratar inte mera
eller gifter oss till hösten
saker förändras
när tiden går"
                           (Lars Winnerbäck)


Den låten har aldrig kännts så nära mig som nu.
Våren har verkligen kommit igång på riktigt nu och varje dag bara sitter man och njuter ute på altanen. I fredags känndes det helt underbart att sitta där. Jag tog även en massa kort med kameran! Jag kännde mig nöjd med livet, eftersom jag hade precis i veckan gjort Nationellt Prov, och även hunnit in med historia uppgiften som jag otoligt nog hade glömt i skolan på torsdagskvällen när jag skulle sätta mig och skriva klart den. 
Amina och jag tog os en promenad genom stan på eftermiddagen/kvällen och käkade glass och upplevde gamla minnen igen. Tänk att trots att vi bor så pass nära varandra så har vi inte umgåtts på över ett halår! Men trots det känns vi fortfarande som förut när vi träffades ofta. Lika bra vänner som innan. Det känns skönt.

I lördags slets jag mellan att dra iväg till friskis och träna eller dra runt på stan med Maya i solskenet. Det belv Maya och solskenet. Sedan efter blev det städning hemma och sen fastnade jag framför "Kalle och Chokladfabriken" som gick på kanal 5. Tacos till middag och segheten tog över.

Idag var sovmorgonen ett faktum och sen kom ju mimmi hit och man var tvungen att dra sig uppn ur sängen. Idag har kännts precis som förr. Jag vet precis varför.
Hela helgen har kännts precis som förr i tiden när jag var ensam och inte hade dig. Bara för att jag knappt haft någon kontakt med dig. Allting känndes så avstängt, min inspiration, mitt humör och min glädje varade endast i korta stunder.
Jag ljuger inte när jag säger att jag inte fäller en tår. När det blir såhär känns allting svårt. Jag bara längtar och hoppas på att du kommer och håller om mig snart.




"Ja det var så det var, som om stämningen fanns kvar. När mörkret lagt sig dunkelt över stan. Som en kännsla i förvar. Som i trans blev jag harmonisk och human. Du var mitt hem och min oas, du gav mig gåtorna tillbaks. Du gjorde mig lycklig och förvånad."
                        (Winnerbäck)

RSS 2.0