Rollercoaster

Allt är uppochner för tillfället.
Den ena dagen är helt olik den andre.
Vet aldrig vad som väntar en,
eller vem som ska acceptera en.
Kanske är det såhär det är menat att vara?

Utbrott!

Måste bara få ur mig detta.
Tror inte en del i våran klass har riktigt fattat grejjen med skolan.
När de sitter och pratar hela lektionen lång, när de frågar om de får gå tidigare, om de MÅSTE göra uppgiften vi precis fått och massa sådana kommentarer.
Jo för vi får ju verkligen uppgiften för att vi INTE ska göra den!?
Och, Gymnasiet är frivilligt! Ni kan gå när fan ni vill!
Har varit såhär större delen av veckan.
Blir så jävla trött på det!
Istället för att hindra dem som faktiskt vill lära sig något kan de gå någon annan stans och klaga istället?
Undrar vart deras hjärnceller tagit vägen.

Suck...

Snart äntligen!

Snart, äntligen är det helg! (Halleluljah!). Känner att jag har slitit rejält nu i veckan. Tränat hur mycket som helst känns det som.

Idrotten i måndags och sen efter det medel spinningpass på friskis.
onsdags gymma med sandra
Idag idrott i skolan blev det även där gymmet och nu ikväll hade jag och sandra bokat in oss på core/spin pass.
Men jag känner mig duktig för det :)

Känner även att jag varit duktig i skolan :)
I onsdags hade jag praktiskt prov i massagen, och det känndes riktigt bra. Fick även tillbaka mitt muskelprov och det var MVG! Massage är det ämne jag känner mig bäst i. Jag klarar allt. Det är ju så kul och hur svårt är det att tycka om det då när man får massage varannan gång?!
Hade även utvecklingssamtal i onsdags och jag känner att jag har bättrat mig sedan förra gången då jag hade probelm med att planera mina studier. Men nu i veckan känner jag att jag har gjort allting i tid och det som behövs. Läst lite extra så att säga.

Imorgon blir det bara engelska och matte. Jusste, matteprovet jag tyckte gick åt helvete, fick jag G på! Otroligt tyckter jag. Var helt inställd på IG. Och Maya var missnljd med sitt VG+. Den tjejen blir man nog aldrig klok på.

Imorgon blir det sovmorgon till 11 och slutar fem över två. Sen blir det tåg halv fem till min älskling som jag saknat hela veckan och som jag inte fick träffa i tisdags/onsdags som hade studiedag. :(

Sammanfattningsvis en bra vecka:D

Puss på er alla!

Vädret lurar mig

Vet inte riktigt vad jag ska tro. Idag när jag vaknade så snöade det. Inte sådär hemskt som det kan vara ibland, när det bara är irriterande, utan härligt. Men det som inte var härligt med detta var att det inte ligger kvar, utan smälter ner till slask igen. Dyblöta skor är inte direkt den bästa början på veckan. Men endå så blev jag glad av allt detta snöande. Det är verkligen stora snöflingor som riktigt seglar ner. Sånt fint skådespel när jag gick vägen hem genom undergågnen borta vid "Balthazar". Det fick mig att vilja ha vinter igen!
Men jag blir förvirrad, för så sent som i lördags gick jag utomhus utan jacka. Då ville jag verkligen ha vår!
Flera gånger innan i förra veckan så har moder natur lurat mig. När man tittat ut på morgonen så har man sett en solig morgon med en torr gata och höra fåglarna kvittra, sen när man väl kommit utanför ytterdörren så har det varit svinkallt! Det hör inte ihop, det är det som gör mig så frustrerad!

Tänker på den där Loka reklamen när en tjej och en kille sitter på en klippkant i skogen och njuter i solen.. Det hade inte varit allt för fel!


Nu har jag precis druckit cappochino och ätit lunch hemma, snart blir det till att pallra sig upp till skolan igen och få en HELKROPPSMASSAGE! Längtat efter det hela helgen:D
Senare blir det vel kanske lite pluggande och spinningpass medel med sugerpie.
Börjar känna resultat, även om jag bara tränat två gånger i veckan i tre-fyra veckor.
Känner att jag fått mer kraft och ork tillbaka, trots att jag kanske inte sover så mycket bättre, men oftast handlar det mer om självdiciplin:P

Tjing´

17.03.2009

Dagen har varit seg. Äkligt trött när jag vaknade imorse, beror nog på träningen igår och dåligt med sömn. Såg på två filmer igår innan jag somnade. Torkel i knipa och Camp Rock. Torkel i knipa är för bra för att vara sann!

Blir allmänt förbannad just nu, eftersom både Martin och Simon sitter och tankar ner filmer 24/7 nu för tiden och tar upp nätverket så inga andra kan ens vara innloggad på msn i en kvart utan att loggas ut för överbelastning av nätverket. Förbannad blir jag!
Så när jag kom hem från skolan idag var inga av de hemma och jag stannade deras datorer och panikladdade ner musik. Varit sugen på ny musik ett bra tag nu och enda chansen man får är när de andra inte är hemma:P Den musik jag fick tag i var inte helt fel heller.

Det blev lite gamla album av:
Weeping Willows, Kristian Anttila, the Ark och lite Moneybrother!

Härlig musik:)

För övrigt känns det som om jag knappt vet vad som är upp och vad som är ner längre.
Känner mig ställd mot ett hörn där alla hotar mig och stirrar på mig. Kan välja på att slå tillbaka, vilket jag känner att jag inte har någon ork till, eller låta de tröttna och gå därifrån.



Imorgon blir det helkroppsmassage och efter det muskelprovet jag missade när jag var i Linköping.
Senare blir det skivstångspass på Friskis&Svettis med Sandrus..



Anonymt

Idag, eller ska jag säga för tillfället, så har jag för många kännslor som bara skulle bli fel om jag försökte skriva ner dem. Så det får bli något opersonligt inlägg nu.

Sitter här på min håltimma jag har varje måndag. Har precis nyss fått i mig min kycklingburgare som jag knappt orkade, eftersom jag smällde i mig två bitar av min specialkaka jag bakade i fredags precis när jag kom hem från idrotten. Smarthuvud.
Hade Kickboxing på idrotten och det var Caroline som höll i det. Riktigt duktig var hon, och kul var det med.
Sen om cirka en timme blir det massagelektion och idag är Kristina inte sjukt! Tack och lov! Har missat tre lektioner på raken bara för hon hade blivit magsjuk. Missat både sätesmassagen och brösmassagen. Idag tror jag det var genomgång på Helkroppsmassagen vi ska ha nästa vecka. Och efter det så blir det praktiskt prov på rygg/nacken, vilket jag tror kommer gå ganska bra. Har gjort den typ en gång i månaden på massa kompisar och andra.
Sen blir det vel att plugga något när man slutat för att sen dra sig mot Friskis där jag och Sandra ska köra Spinningpass Medel! Efteråt kommer jag vara totalt utmattad, vilket jag hoppas på, så jag slipper tänka mer på det.

Tack för min lilla tid i rampljuset.

Äntligen i balans

Denna veckan känns väl hyfsad hitils.

Matteprovet i måndags gick ju käpprätt åt helvete på ren svenska. Men jag orkar inte bry mej om det mer. Gjort är gjort och jag orkar inte gnata vidare om det. Massagelektionerna har varit inställda denna veckan. Så jag hade egentligen kunnat sluta kl 9 i måndags, men det visste ju inte jag något om. That's life.

I tisdags skulle vi ha körkortsteori igen, vilket har varit inställd tre gånger eller något liknande och har innan haft två lektioner. Så då hade skolan hyrt in en gubbe från "Nya körskolan" i stan som ska ge oss tre lektioner. Vi fick tre böcker och en CD- skiva med gamla prov i som vi får behålla under kursens gång, vilket är nästan två veckor till. Jävla värt då! Man kan ju verkligen ta körkort på tre veckort körkortsteori och hårdplugga hela boken eftersom man blir tvungen att lämna tillbaka alla saker igen. Jag trodde verkligen jag skulle slippa gå teorikurserna på körskolan, men där tänkte jag allt fel.
Och den "Härliga" Gamla gubben vi fick som lärare ville ju verkligen lära oss körkortsteorin! Det enda han pratade om var vilka bilar han körde, vilken utbildning han hade, hans jobbarkompisar, vad de körde och deras utbildning.
JA! För det var ju verkligen därför jag hade pallrat mig dit !!
Ville bara gå fram och strypa gubbjäveln! 
Så nu har jag avreagerat mig något på den människan.

På tal om körkort..
Våran egna mallapa i klassen har tagit körkort nyligen, och det första han gjorde när han kom in i klassrummet, FÖRSENAD, var att klaga högljut om att det är så jävla dåligt med parkeringsplatser vid skolan.
Ännu en människa jag vill ta strypgrepp på!

Idag var ju tydligen massagelektionen inställd IGEN?! Tack för upplysningen kära skola!
Däremot var historialektionen mer intressant. För tillfället pratar vi om Romarriket, dess fall och hur kvinnor och barn levde i den tidens Rom. Historia fasinerar mig faktiskt. I alla fall viss historia. Sveriges alla tusen kungar ger jag blanka fan i, men som världskrigen och förintelsen och allt det dära får mig verkligen att gilla skolan igen!

Och förut idag, för inte så lång stund sedan var jag och tränade på Friskis. Spin Bas pass blev det. Tycker faktist att det är sjukt kul med spinning. Nog för att man blir lagom död efteråt, men det är fan härligt att ta ut sig riktigt ordentligt! Kännde det även i måndags när jag och Sandra gick på jympa medel pass att det var sjukt länge sedan jag var så trött att jag bara kunnat lägga mig ner och sova på sturt, på grund av fysisk aktivitet! Sån skön känsla!
Det känns även som om jag har en fritid numera. Inte bara att jag sitter hemma vid datan och säger att jag ska plugga hela tiden men inte orkar. Nu känns det verkligen som jag gör något av mitt liv och jag tänker inte hela tiden på det dåliga i mitt liv som förut fått mig att må så dåligt. Visst finns det fortfarande kvar, men det trängs undan med träningen och fysisk utmattning istället för att hjärnan blir överfull och kännslorna vällar över.

Tack Sandra som fick med mig på detta.
Har även sett resultat av träningen redan?! Vet inte om det bara är önsketänkande, men igår när jag tittade mig i spegeln tycktes jag skymta några rutor på magen!?!
Blev något peppad av det! Men jag har inga tankar på att träna varje dag bara för det. Det skulle jag aldrig orka.

Så jävla skönt med sovmorgorna denna veckan. Endast i måndags som jag börjat 8. alla andra dagar börjar jag efter halv nio!
Och i morgon blir det 9.40 som gäller för mattelektionen.

Och på fredag blir det lite "Get-to-gether" som Lena sa. Härligt att umgås lite med de gamla vännerna!

Puss´

Helgen

Fredagen: Började bra med sovmorgon fram till elva när engelskalektionen började. Jag, Maya och Mikaela gjorde klart våran poverpoint om "The Academy Award"  och matten efter lunch var det trögaste jag varit med om. Sedan hem för att inte göra ett skit.

Gå på Håkan Hellströms konsär i Arena Skövde. De hade spärrat av den stora hallen och satt upp cenen i en av hallarna och det var "halvfullt" och jag kännde inte samma pirr i magen, inte samma förväntningar som inför Winnerbäcks konsär förr förra hösten då han fyllde HELA arenan. Sjukt hög volym var det. Men annars bra spelning. Kom fram till under spelningens gång, att Håkans låtar är det mesta sig likt som på skivorna. Nu när jag gämför med winnerbäck hela tiden så kan jag förklara Winnerbäck för klar vinnare på live artist. Viss gav Hellström så mycket energi att taket höll på att lyftas, men endå var det inte riktigt i samma klass. Håkans låtar enligt mig är sjukt fina, det är därför jag lyssnar på honom. Jag älskar texterna och kännslorna de framkallar, precis som med Winnerbäcks. Men Håkans låtar är mer vardagliga och Winnerbäcks mer drömmade med krångliga ord som låter hämtat ur en dikt eller något liknande. Men jag gillar de båda.
I alla fall, så gick jag med Simon och Mirza, de enda jag känner som ville gå med mej, och det var ingen direkt höjdare. Men men, jag fick ett par bilder, och två inspelade låtar. "Kär i en ängel" och "Kärlek är ett brev skickat för många gånger". Några av mina favoritlåtar.

Gick tidigare eftersom jag skulle möta Mats på stationen halv tio, men det spelade inte någon större roll för min del.
(Mats är så söt när han låsas sova. Även när han sover på riktigt med, men här låsas han sova.)


Helgen spenderades med min älskling på bilden ovan:)
Jag tror seriöst inte att du riktigt fattar hur mycket du betyder för mig. På något sätt tror jag inte heller jag har insett det i alla tillfällen heller. Men jag har så svårt att hitta orden att det inte blir några alls. Så förlåt min älskling om du inte tror att jag känner såppas som jag gör för att jag har svårt att hitta rätt ord, men jag skulle inte överleva i ett liv utan dig. Så enkelt är det. Utan dig skulle det inte finnas något jag.

Ikväll har det blivit studande till Matteprovet imorgon. Jag känner att jag inte fattar ett skit på en del uppgifter, och min mattelärare verkar tycka jag är värsta snillet bara för att jag sitter tyst på varje lektion och räknar och aldrig frågar henne om hjälp, men det är alltid Maya jag frågar, eftersom läraren oftast är upptagna med andra som vill ha hjälp.
Men men, det kan inte mer än gå åt helvete.

Imorgon blir det altså Matteprov och sen hål på tre och en halv timme, sedan "bröst-massage", vilket jag känner att jag är lite skeptisk till. Men det får vel gå.
Och senare blir det träning på Friskis & Svettis tillsammans med Sandra.


Sötare ansikte får man leta mycket länge efter!



Som det alltid varit, som det alltid kommer vara....

Jaha, nu är det igång igen.
Tredje gången nu.
Varje gång det är någon konsär, som jag vill gå på, som mina vänner alltid hoppar på och säger :

- "JA! Vad kul! Klart att jag följer med! Det kommer bli såå kul!

Sen när det sen kommer till kritan och biljetterna ska köpas, så kommer det alltid:

- "neee jag kan inte. Tyvärr så blir det inte så. Jag måste spara pengar, det kostar för mycket."

JÄTTEKUL! Verkligen!
Tack för att ni ställer upp och glädjer mig. Nu när jag har biljetter så har jag ingen att gå med!
Jättekul!!!

Skiter i dethär...

"Linköping - Där ideér blir verklighet"

Dagen har spenderats i en av mina favoritartisters hemstad. Linköping.
Resan började vid 06.22 när tåget avgick från skövde på väg till Katrineholm. Där skulle vi byta till regionaltåg till Linköping.
Ju närmare vi kom slutstationen ju mer började det pirra i magen. Hade inte insett det förän vi rullade in på stationen, att det var den staden som fått Lars Winnerbäck att bli den han är idag och fått honom att skriva alla låtar som bland annat jag avgudar!
På vägen till lokalen vi skulle ha kursen i palliativ vård, insåg jag ännu ett faktum, det är väldigt färglada bussar i Linköping och att de är namngivna av kända personer som är från Linköping. Och från den stunden glodde jag på varenda buss för att få syn på Winnerbäcks buss. Men på den lilla vägen vi gick såg jag inte till den.

Själva kursen i sig var väldigt intressant som jag säkert kommer ha användning av i framtiden. Som hur man pratar med människor med, som han sa, "mycket känslor". Hur man lungnar de som är arga, ledsna med mera. Fick även lära oss mycket om kroppspråket, vad vi ger ut för signaler och genom det behandlar människor olika. Det tar tydligen bara 10 sekunder när du möter en ny person så har du bildat dig en uppfattning.

När klockan var runt tio i fyra ville jag bara därifrån, inget meningsfullt fastnade i mitt huvud. Kom in genom ena örat och ut ur det andra.
 
När vi väl kom därifrån gick jag och mamma runt på stan och kollade lite. Hittade en jättemysig affär med en mini- hammock. Ville bara ha den!!!!!
Sen var det en halvtimma kvar tills vårat tåg skulle gå, så vi gick ner till stationen och hittade "järnvägscafét" och vi käkade goda mackor. Medan jag åt på min macka tittade jag ut genom fönstret, och där var den!
Lars Winnerbäcks buss:D
Det gjorde min dag komplett:D

   

RSS 2.0