With a taste of poison paradise

Ledig dag!! WOHOO!! Hade sjukt svårt att somna igår, lite pga den femdubbla knuten i nacken!!  Så när jag tröttnat på att ligga och försöka somna trots att jag visste att jag inte skulle göra det, så la jag mig i soffan med spikmattan mot ena armstödet för att få rätt vinkel mot nacken och knuten och slog på en liten rulle för att ha något annat att glo på än väggen.
Somnade tillslut vid ett sjuuuukt trött!
Så var nog halft medveten om att klockan hade ringt en gång innan när Louice från jobbet ringde och undrade om jag kunde ta ett extra pass på torsdag. Ska egentligen bara gå två kvällar denna veckan så helt okej för mig, särskilt med extra pengar :)
 
Idag fick jag besök av genomresande föräldrar med gamla bekantar påväg hem till Skövde, de har varit på minisemester till Oscarshamn över helgen, så de tog ett stopp i Jönköping och vi lunchade på Bageriet som mamma verkligen gillade förra gången hon hälsade på.
 
Helgen i bilder.

what becomes of a day for those who rage against it

Den underbara känslan när nacken är stelare än en pinne, sitter och trycker på måfå på trapetzius och helt plötsligt blev hela nacken förlamad av smärtan när muskelknutan trycktes mitt i prick!
 
Ja, jag lever!
Men jag har fastnat i böckernas värld, eller ja i början av veckan, och sen på min lediga dag i torsdags så satt jag i 8 timmar och läste för jag kunde helt enkelt inte sluta läsa förän historien fått ett slut!
Och sen efter det har det infunnits en tomhet, när bokserien är utläst, vilken ska man börja på sen och vad kan mäta sig med denna? Det är inte lätt! Så har ignorerat resterande bokhög och glott på lite randoom filmer istället!
Så som; Beetlejuice, Becaus I said so!, Back to the future (ettan), Blue Valentine och Dude wheres my car bar för att nämna några..
Har fortsatt med min alfabetiska ordning som ni kanske märker..
 
Men har jobbat järnet i helgen och de 10 timmar jag var inne på sjukhuset i går(lördag) räckte för att min cykelkorg skulle få nog och vandra iväg.. känns väldigt naket att cykla utan korgen på styret.. ja se folk....
 
Ikväll ska jag försöka få lite tvättat, knåda på knuten i nacken och sen fortsätta i alfabetisk ordning i filmregistret :)
 

Det blåser vindar ifrån förra sommaren

En helg i Göteborg med Sandra är över, nog var den över redan i söndags, men har inte haft ork/tid att skriva. Winnerbäck var underbar som vanligt! Men han försöker dra uppmärksamheten från sig och spelar lite på sin konstnärliga sida när han filmat in dansare och andra natur/stadsvyer som rullar i bakgrunden till nästintill varje låt. Fick någon liten personlig hälsning av honom. Han sa att han inte hade ord som räckte till för så många människor som var i publiken, så han nöjer sig med att skriva låtar istället. Helt okej för min del!
Återigen var det 3 nya låtar med och jag börjar bli irriterad, vart är nya skivan!?!?
Men annars fruktansvärt bra konsert och som alltid helar det min själ på ett speciellt sätt varje gång.
 

Uppvärmning

Efter den korta arbetsveckan på bara 4 pass är avklarad och ikväll har jag värmt upp inför morgondagens underbara spektakel med tre Winnerbäck Live Dvders!
Imorgon i Trägårrn smäller det!!
 
 

uti vår hage...

Hahaha även i cyberhagen kan stängsel gå sönder :)

I know that I'm speaking, but I don't know what I'm saying

Helgen började med en ganska fridfull resa mot Skaraborg i fredags mitt i ösregnet som tvingade mig att lämna min älskade cykel på jobbet och ta bussen ner till stationen och tåget.. det gjorde mig inte så mycket att det regnade eller att jag inte ens hade med mig en jacka till helgen i Skövde...
Det gjorde mig heller ingenting att det var signalfel mellan Falköping och Skövde så att jag fick åka ersättningsbuss sista biten..
Det enda som gjorde mig något var den så självklart framtida hjärtinfarkten som satt bredvid mig på bussen!
Klagade så mycket så jag trodde hon skulle hoppa på chauffören som i sin tur hade en humoristisk och lugn inställning till hennes irritation "jag vet ingenting om tågtiderna, jag brukar oftast åka buss.."
Med denna kvinna uppe i varv, beredd att diskutera(läs:klaga) högt med mig som råkade hamna i sätet brevid, som i varje rörelse visade att hon var irriterad och kunde knappt sitta still, suckade högt och klagade för sig själv när jag stoppade lurarna i öronen..
Jag tänker fanemej inte sitta och diskutera antingen ösregnet eller kollektivtrafiken med denna människa..  Inte en chans!
Nog för att jag ändå hörde hennes suckanden och kände hennes fötter som trampade på mina i irritation över att hela hennes verklighet verkade falla samman iochmed att tåget ersatts med buss..
Hjälp!
Stackars människa!
Hoppas jag slipper träffa henne igen!
 
I lördags hade jag och Sandra en heldag som började i Mölltorp på en auktion/loppis. Jag köpte en termometer i from av en ödla och Sandra köpte en tekanna och en glaskanin. Vi for vidare till Karlsborg och hamnen för lite eftermiddagsmys med minigolf och glass!
Vidare mot kvällen bärde det iväg mot stan och Pim's för middag med kompisar! Filmmys hos Sandra efteråt.

I går följde mamma med i bilen till Jönköping på förmiddagen för en tur på stan innan jag skulle gå på mitt kvällspass.
Jag hittade ett par sandaler på Deichman sko. Skönt att kunna kasta iväg de jag klampat runt i sedan studenten för evigheter sedan.. Mamma hittade ett skåp till sin kollega som går i pension i augusti. En lättare lunch på Bageriet blev det med utsikt av Munksjön innan jag fick skjuts till Ryhov.
En skön helg..
Nu ser jag fram mot nästa helg då Göteborg ska invarderas av mig och Sandra för att försöka skrämma livet av Lars Winnerbäck på Trägårrn'!
Wohoo!!
Två pass kvar!!
 
Hamnen i Karlsborg
Sandra rockar (inte) på minigolfen, jag vann! :D
Min ödla påväg ut ur Sandras bil..
Mina nya sandaler som jag ska hinna gå in innan flyget till Berlin lyfter!

Brighter than the sun

 
Denna utsikten gav mig all den kraften jag behövde efter en dagstur på jobbet.
 
Solens energi i kombination med en bra bok (när jag hör din röst) gav mig superkrafter! Har nog aldrig varit så effektiv efter jobbet som jag varit i eftermiddags!
Började att tvätta fönstrena som jag skulle gjort i våras när den värsta pollensäsongen var över, men fönstrena förblev skitiga ända till i dag! Då när jag ändå var igång så bytte jag gardiner och när jag ändå behövde flytta växterna för att komma åt fönstret så passade jag på att plantera om dem och även delat upp min monstruösa Aloe Vera- växt som gått från två till sju "plantor" på två år och nästintill knuffade ut varandra ur den lilla krukan de alla bodde i. Nu är det bara till att hoppas de tar sig i sina nya hem :)
Har även gjort mig supergoda mackor i min smörgåsgrill och nyss tagit mig en välförtjänt långdusch! Nu tänkte jag slappa resten av kvällen med boken.
Ibland leves livet långt över förväntan!
Nam nam
 

Turistens klagan..

En seg dag på jobbet och känner att jag inte ska sitta på min 30min långa lunchrast och blogga, men kan inte få ut klagan i mitt sinne just nu... när det inte finns något att prata om med sina kollegor så pratas det väder... att det är så fruktansvärt dåligt och det ska bli sämre imorgon och igår var det ju bedrövligt!! Jag vet inte om jag är ung och naiv, men jag tycker faktiskt det varit riktigt underbart väder!? Om det ständigt önskas 25 grader utan regn och blåst har ni troligtvis valt fel ställe att bosätta er på.. Blir
bara en aning irriterad när man får höra varje. dag det aldrig duger... blir lite less på det.
Jag kanske ska börja klaga lite.. kanske så man blir lycklig? Eller?
 
Detta är ju så sjukt vackert att mötas av på morgonen! Sluta klaga!

RSS 2.0