Dance, dance, dance if you wanna dance..

Jag måste erkänna att det var vädligt motigt att gå upp imorse, tror jag somnade någonstans efter Pocahontas sjungit "Färger i en vind" vid halv ett tiden inatt..  Egentligen i stil med mina vanliga sovrutier, men tror helgen krävt mer enegri av mig än vanligt och att allt detta kom ikapp mig när jag väl kommit hem till min lilla lägenhet igår och slog mig med sån trötthet som man egentligen inte somnar av, utan bara känner sig helt slut av.

Men upp ur sängen kom jag iaf i morses, och duscha han jag med också och eftersom dagens föreläsare smidigt nog inte hade lagt ut några åhörarkopior behövde jag inte bry mig om att komma sådär äckligt onödigt tidigt till skolan för att skriva ut, så segade riktigt ordentligt.. med den lilla hanken att jag segar mig aldeles för mycket så jag höll på att missa den sena bussen istället!! Skräll..

Inte riktigt på humör för skämt och skojj men efter halva dagen började mitt humorsinne mjukas upp när helgens stunnande musikaljour togs upp som diskussionsämne. Denna gången ska vi trycka in oss alla fyra i mina 25 kvm, det blir spännande!

En fika med Matilda, Maria och Viktoria gjorde att det sista på mitt grubblande humör försvan helt!
Vad har man inte vänner för??

Tror jag ska stänga av världen en stund och dyka in i mina "lidande"-artiklar, i mina underbar Primark(london)-mjukisbyxor, med en kanna thé tillsammans med min Cameron Mitchell- spellista på hårddisken..
Imorgon är det grupparbete i skolan och försöka sammanställa något utifrån dessa artiklar!
Jag insåg igår när jag var och lämnade min brors inflyttningspresent(smörgåsgrill) och han frågade om jag hade tid att gå med honom på Ikea i veckan (inte på helgen då det är mer folk), att jag är fan nästan helt uppbokad hela veckan! Det var första gången som jag öppnat min kalender och verkligen försökt hitta någon lucka för att trycka in honom i.. Antingen har jag mer att göra, eller så har jag tillslut lärt mig att planera min varddag!?
Vilket som får jag jobbet gjort tydligen eftersom jag i dag fick reda på att jag äntligen blivit godkänd i Läkemedelsmatten! Det enda slarvfel jag gjorde första gången har hållit i sig länge iochmed att jag inte kunnat göra tentan de andra tillfällena.. Men nu är den avklarad!! GÖTT!
Nu stänger jag av internet till jag är färdig med att läsa artiklarna..


KJÖSS!

Maybe I can figure it out

Sitter med mina underbara artiklar och letar efter "lidande".. tror inte jag behöver läsa massa vetenskapliga artiklar för att förstå det..



Känner mig lite känslomässigt avstängd..
Får alltid en sån konstig känsla när jag varit hemma och sen kommer tillbaka..
Man säger att föräldrar kan ha svårt att klippa navelsträngen, känslomässigt.. Men det är lite så jag känner.. Jag har lite saker kvar i Skövde, jag tror aldrig att jag kommer klara mig i Jönköping, att jag får jobb, lägenhet, ett liv här.. Så jag tror jag själv har lite navelsträng kvar. Men jag vill ändå inte tillbaka till livet i Skövde, jag ska vara här! Dags för mig att fatta det!
Försökte pigga upp humöret med det säkra kortet jag alltid tar till när jag känner mig bekymrad eller nere: Hairspray! Men inte ens det hjälpte..

Nu ger jag upp med artiklarna och packar upp väskan till lite disneyfilmer som alltid piggar upp!!
Imorgon är det skola och föreläsningar hela dagen, back to reality..

Stop this train I want to get off and go home again

Once in awhile, when it's good
It'll feel like it should
And they're all still around
And you're still safe and sound
And you don't miss a thing
Till you cry when you're driving away in the dark
Singing;

Stop this train I want to get off and go home again
I can't take the speed it's moving in, I know I can't
Cause now I see, I will never stop this train


Stop this Train (John Mayer Cover)- Cameron Mitchell

Youre a vegetable, they eat off you, youre a vegetable...

Asså HJÄLP! Trodde jag kommit till fel sida när jag skrev in "blogg.se" i sökfältet.. Snyggt, men OJJ, inte vad jag var beredd på nu!

Nu är det vad min värld kretsar kring om dagarna: Glee, kort och gott.
Nu är det såhär att de ska göra ett Michael Jackson Avsnitt, kan nås 1/2, och de teasar så jävla mycket så jag tror jag avlider!!
Denna video kom ut i går:

Min favorit, Darren Criss som spelar Blaine, sjunger "Wanna be startin' something.

Jag avlider av längtan!
Ville bara säga det!

Cause your friends don't dance and if they don't dance, well they're no friends of mine

Bara älskar att sätta på en bra låt och totalt stänga ute omvärlden, så till den grad att jag känner att jag inte kan stava just nu :P
Arties Safety Dance har alltid den effekten på mig!!
Idag peppar jag inför eftermiddagens Showtime!! Den drama och musikgruppen som ska bildas i Högskolan i Jönköping har ett prova-på tillfälle idag!! Ska bli grymt spännande att se vad de tänkt ut för något..



Annars tänkte jag försöka plugga lite omvårdnad idag, läsa om det område jag och min grupp blivit tilldelad nämligen om Lidande. Ska även försöka hitta någon artikel i detta ämne... Alltid lika spännande att se vad man hittar!!
Sen tänkte jag ta tåget mot Skaraborg för vi har ett födelsedagsbarn imorgon som fyller hela 94 år!! Min farmor!! Självklart kommer jag då!!
So long, Amigos!

You wonder what your heart it's beating for

Var och hämtade ut mina böcker som kommit idag. Ibland tror jag det hjälper att klaga på sånt man egentligen inte rår på. Som när det inte fanns någon snö så klagade jag över det, nästa dag var det ett vitt lager på marken ute. Och nu när jag klagade över att mina böcker inte kommit, så kommer de nästa dag :)
Det var det största paket jag någonsin hämtat ut, men 4 kilo böcker, och då var det ändå bara 3 stycken..
Men satt och bläddrade igenom Klinisk Omvårdnad 1 & 2 och de är i princip som bibeln. Mycket att läsa och många sidor, men fastnar jag så kommer jag inte loss.

10 böcker jag ska tugga mig igenom i denna kursen!
Dock behöver jag inte läsa exakt alla sidor som tur är, men ändå..

Idag har jag även fastnat för Cameron Mitchells låtar som förgyllt dagens tillvaro :)


"You go home, lie awake, and watch the stars
You try and close your eyes, it's you're favorite part
And all you wanted it is to dance
Get lost in the moment and forget again
Just live your life
Without a plan

"Don't let me down"
That's all you ever hear
Believe what you want
There's one the thing you feel:
Well it's right here
"

Don't fix my smile, life is long enough

Termin 4 påbörjades idag!
Omvårdand 3!
Känner mig oväntat peppad inför kursen efter dagens kursstart!
Tydligen hade jag fått fel uppfattning av vår kusansvarige i Omvårdnad 2 då vi hade henne under en vårddag då hon uppträdde som en bitch rent utsagt! Men det var skönt att se att hon inte var likadan nu när vi ska ha henne så mycket!
Det känns bra med alla uppgifter som tillhör kursen och det känns inte omöjligt, utan faktiskt inspirerande att få sätta sig med dem sen när vi kommit till det stadiet! Sen är det praktiken med! Vi ska nu vara inom äldrevården någonstans i Jönköpings län, och jag blev tilldelad en plats på Sörgårdens äldreboende i Skillingaryd som ligger ca 40 km söder om Jönköping. Önskemålen vi fick skicka in i höstas gjorde ingen skillnad i detta fallet, men eftersom det fanns så få platser att dela ut klassen på får jag bara bita ihop och acceptera att jag får gå upp ännu mer äckligt tidigt än förra praktiken då tåg/bussresan tar mellan 44- 60 minuter.. Dock kommer det bli totalt omöjligt att gå helgpass och sena kvällar då jag inte varken kommer dit eller hem, om de då inte låter mig sova i fikarummet vill säga.. Vet inte hur mycket jag är berädd att offra för praktiken i detta fall, beror helt på hur personalen och de boende är..
Men detta är om 4 veckor så ska inte börja oroa mig för det ännu..
För närvarande oroar jag mig över min kurslitteratur som jag beställde från Bokus för 10 dagar sedan och änn har jag inte tagit emot något aviserings-sms.. hrm..
Men det blir en mjukstart av veckan ändå, letar lite artiklar och försöker förbereda mig inför första gruppuppgiften vi ska börja med nästa vecka.

Förövrigt var jag lagom pigg igår när jag kommit hem vid elva tiden från matilda efter kvällen/natten med bakjouren och vårat kostym-maraton. Dock blev det bara 3 filmer: Mansfield Park, Försoning och Jane Eyre. Men är de upp mot tre-fyra timmar långa orkar man inte så mycket mer sen.. Den bästa var klart Jane Eyre, längst med för den delen..
Men grym kväll med underbara personer!!


Laddat upp ordentligt, dock var inte Viktorias ostbågar med i beräkningen..


Här hade vi bäddat iordning för mys på hög nivå, ko-täcket var mysigast!

Skänker er även en låt från min nya plugg-spellista:

Freelance Whales - Generator second floor

And mabe theres a way to let it go

Ibland finns det tillfällen där livet slår mig och säger, titta upp och se vart du är och var stolt!
Man vet aldrig när de kommer därför blir jag alltid lika chockad när de kommer..
Det var en gång när jag och Matilda gick från skolan ner mot friskis, förbi rådhusparken och munksjön... Helt plötsligt kommer känslan: Jag bor i Jönköping, sen över ett år tillbaka bor jag i jönköping, själv, mitt egna liv.
Idag fick jag ett mail från min blivande chef att de snart börjar planera sommaren och att jag var så välkommen till öronkliniken, Ryhov.
"Jag bor i Jönköping, jag ska jobba i Jönköping!" 
Nyp mig i armen någon!!

Försöker leta upp en video på den låten som definerar hela mig, men den finns inte på youtube eller någon annan stans!! Blir galen.. den är av Håkan Hellström på hans album "Något gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått"
Den låten ger mig alltid styrka och får mig att älska mig och mitt liv. Låten finns på spotify så vill ni gå in och lyssna så sök bara på "Fade away" med Håkan..  istället får ni idag denna Hellström-låt:

Håkan Hellström - River en vacker dröm

I am lost, I am vain. I will never be the same..

Idag är det lite mer känslor och tankar som far runt..
Efter att ha läst ett visst blogginlägg idag blev jag väldigt nostalgisk. Det slutade med att jag letade fram bilder från 3 år sedan.. känner ingen ånger, bara glädje numera.
Nu går en nära vän igenom samma sak, och jag känner så väl igen känslan hon kommer ha den närmaste tiden, men jag vet även att det blir bättre! Jag önskar man kunde hoppa över all denna mellantiden, berarbetningen, men dessvärre tror jag det är något man MÅSTE gå igenom för att få må bra igen sen.
Jag vet inte om det är som en försvarsmekanism eller om jag faktiskt känner mig frigjord?
Frigjord från både det ena och det andra..
Dagen blir inte längre än man gör den till..

Jag önskar bara att jag kunde ha begåvning med orden, ha det rätta att säga som gör allting lättare.. men jag gör mitt bästa och det enda jag egentligen kan göra är att vara närvarande.

Fick mig lite skypetid med mamma och pappa ikväll, alltid skönt att få en timme med lite kontakt med familjen per vecka. Jag ser på Matilda som har kontakt med sina föräldrar flera gånger om dagen.. Det skulle aldrig funka med min familj och jag tror inte heller jag skulle vilja det heller.

Nuvarande fokus ligger på examinationsuppgiften som ska vara inne fredag 23:59, jag är halvvägs!! Så imorgon blir det en heldag på bibblan för att inte riskera något som distraherar mig. Sen ska jag och Matilda avnjuta en Pizza tillsammans med handbollsmatchen Sverige- Tyskland.. nu har jag ju lite tyskt påbrå, men jag hoppas verkligen på att de svenska killarna levererar imrorgon! Var så underbart att se Kim Anderssons knorr och Ekbergs snygga mål igårdagens match mot Tjekien.

Konstigt nog känner jag vid 22 tiden redan att jag är redo att lägga mig och snarka, vilket inte är så konstigt eftersom jag fastnade framför gamla grey's anatomy- avsnitt till halv två tiden inatt, vaknade till vid fyra tiden och sen upp vid åtta och till bibblan för att plugga.. Kanske borde börja lyssna på min kropp..
Så nu säger jag natti natti till mina tankar och er som läser bloggen

This must be the day that all of my dreams comes true

Idag har jag verkligen lärt mig hur man skriver referenser!! Älskar högskole-bibliotekets hemsida med tips hur man går tillväga! Vi har suttit hela dagen i skolan med vårat älskade arbete om missbruk och vi har en hel sida med bara referenser och jag satt med i princip 3/4 av dem så jag har verkligen satt mig in i hur man skriver dem nu!!  Vi har bara diskusionen kvar och den tänkte vi bli färdiga med imorgon, så grymt skönt!
Nu har jag även börjat med min individuella uppgift också! Känns helt okej, men det är lite svårt att komma igång när man ska skriva två sidor med diskussion med sig själv på ett ämne, det brukar vara lättare om man har några frågeställningar att gå efter.. Får hitta på egna istället!

Även mer detaljerad planering inför helgens aktiviteter gjordes i skolan. Lördag kommer Bakjouren nämligen ha hand om nattpasset i kostymtemat! 6 kostymfilmer ♥ awesome.

Idag har jag även mikrat en grop i min matlåda, hur jag nu lyckades med det det kan man fråga sig både en och två gånger... men den är fortfarande hel och fortfarande den enda matlådan i perfekt storlek till mina mini-pajer jag gav liv till i helgen.. så den får duga ett tag till trots gropen..

Min vakna-till-liv-på-morgonen-låt är ersatt! Från att ha dyrkat "One fine day" har jag i helgen upptäckt en låt som Darren spelar tillsammans med sin bror Chuck från bandet "Freelance Whales", som btw även de är underbar pluggmusik. Här spelar de tillsammans på en pub i New York i December förra året. LOVE IT!

Darren och Chuck Criss - New Morning

Anything goes

Det gick tydligen bättre när jag skällt ut mig själv på skarpen igår.
Upp vid nio och sen ut på promenad för att vakna till liv, satte mig att plugga sen efter det! WOHOO!!
Har nog inte kommit igång efter juluppehållet på riktigt, men det kommer behövas fokus till nästa kurs: Omvårdnad 3, vilket innefattar både tenta, praktik och inlämningar!
Nu ska jag fortsätta plugga en stund till efter min lunchpaus, sen bär det iväg till stan och friskis, här ska röras på dö-köttet!!

Somnade igår till den underbara musiken från filmen jag såg tidigare(Nick and Norah's Infinite Playlist, satte på samma lista så fort jag vaknade imorse, perfekt pluggmusik!
Här får ni ett smakprov:
Devendra Banhart - Lover

Kjöss!

Lördag gör jag ingenting..

Dagen har spenderats som en domnad kroppsdel..
Har ständtigt fastnat framför datorn i timmatal för sager som EGENTLIGEN inte är relevanta.
Men tror jag innerst inne tillät mig att göra det hela dagen.
Slöpluggat som i slutändan inte gjort varken till eller från, ignorerar att det numera är mindre än en vecka kvar till den individuella examinationsuppgiften ska vara klar.
Ska det bli något gjort får jag nog ta mig till biblioteket! Eller så kanske jag behöver Matilda som inspiration att börja..
Kanske borde börja med mina egna krismöten över min inställning?

Men dagen har varit lugn, har inte ens funderat över att sätta min fot utomhus idag, igår tänkte jag att jag skulle gjort det idag, men kände inget behov av det. En såndär sitta för sig själv och egentligen inte göra någonting-dag vilka jag ÄLSKAR!

Har tittat på en helt underbar film ikväll: Nick & Norah's Infinite Playlist. SE DEN! Underbart soundtrack!
Imorgon har jag lite inplanerat iaf, ska till friskis och träna, sen vidare till Matilda och se på handbolls EM som börjar imorgon :) YEY! Ännu mer tv jag inte kan slita mig från!


Ikväll bjuder jag på en bild på Sandra från "The Golden Days" i London, Madame Tussaud's

So I wait for your parade to come rain down on me

Det är inte mycket som slår ett krismöte där jag, Matilda och Viktoria sitter och försöker sjunga "Teenage Dream" helt acapella (Warbler-style), och sen se Maria komma in i rummet med bästa minen!
Bakjouren ♥

Somnade illgött i sängen igår, mycket tidigare än vanligt, och min kropp ville nog ta igen all sömn jag gått miste om tidigare natt, så vaknade tjugo i nio, när jag skulle befinna mig på Hälso tjugo minuter senare..
TJOHO! Tur var att det inte var föreläsning, utan grupparbete som gällde, så mina kära kamrater verkade ha överseende med min försening :)

Imorgon är det föreläsning hela dagen, sen bär det iväg till Skaraborg med Östgöten.. Spännande!!


Love come and take me away with you..

Little girls from Sweden dream of silver screen quotations..

..And if you want these kind of dreams
It's Californication



Det är så underbart att återupptäcka musik man lyssnat på när man var yngre..
Red Hot Chili Peppers är ett sånt band, det andra om jag inte mins fel som inte var av barn-sångs-stil..
Större delar av deras låtar är helgoa att chilla till, vilket jag gjort ikväll tillsammans med disken..
Eftersom jag är så grymt trött nu efter min helg av impulser, ska jag gå och lägga mig när jag skrivit klart detta..

Jag och Matilda skulle ju bara gå på bio igår kväll... Sen blev det att jag åkte med henne hem, sov över där, somnade efter halv två eftersom vi inte kunde sluta diskutera hurvida våra personliga dejter med våra drömpojkar skulle gå till (Darren Criss och Spencer Reid) var vi väldigt trötta när vi halv sju imorse skulle upp och kolla på Hallbybollen(handbollsturnernin) där det laget Matilda tidigare tränat var med. Sen knallade vi hem till mig via Ica och köpte färska frallor kl halv nio en söndag morgon, äta och se på glee-project för att sen åka tillbaka till handbollshallen för mer handboll..
Känner mig verkligen härligt trött nu..
zzzz...

Vi och vår bubbla in my ♥


Imorgon är det Krismöte med Bakjouren..
Inte lika allvarligt som det låter, vi gillar bara att sätta lite action på tillvaron helt enkelt :) I vanligt folkmun är det helt vanligt skolarbete, eller missbruk.. dags för Matilda att börja beta av stegen på 12-stegsprogrammet...
Nattiiii nattiii!

Shake It OuT!


Regrets collect like old friends
Here to relive your darkest moments

And every demon wants his pound of flesh
But I like to keep some things to myself
I like to keep my issues strong
It's always darkest before the dawn


I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around
Tonight I'm gonna bury that horse in the ground

And it's hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah

And I'm damned if I do and I'm damned if I don't
So here's to drinks in the dark at the end of my road
And I'm ready to suffer and I'm ready to hope
It's a shot in the dark and right at my throat
Cause looking for heaven, for the devil in me
Looking for heaven, for the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me


Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, ooh woaaah
Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, ooh woaaah.....



Florence and the Machine - Shake It Out

Söndermarken jagar mig men jag är inte där!

Sista föreläsningen av Missbruk idag, färdig redan kvart i tolv.. på måndag blir det "Krismöte"..
kilade runt på stan efter lunch och försökte få tag i en inflyttningspresent till min bror som blivit med lägenhet den 2e januari, men det jag tänkt köpa fanns bara som skyltex och kommer åter in i lagret den 13e.. suck.
Det ryktas om att han ska komma ner till Jönköping till helgen och kika på Ikea, får väl höra mig om det är något annat han behöver..


Kunde tydligen rocka jeans-skjortan från Gina Tricot, rockade även håret idag, när det regnar är det inget annat än att köra på naturligt lockigt...

Kommit in tillbaka till Winnerbäck-musik de senaste dagarna..
Här är de bästa raderna av befrielse från "Söndermarken"

"Jag kan inte återvända
En brottsplats måste vila
Flyktbilen är dumpad
Stålarna är rena
Nu bygger vi ett nytt hem
Startar upp och börjar om
Söndermarken jagar mig
men jag är inte där"

Hans gröna ögon gör mig matt, han säger "ta aldrig någonting för givet"

"och vi pratar om vart vi ska just inatt men jag antar att vi menar hela livet"

Jag har haft en helt underbar dag idag med intressanta föreläsningar om psykisk ohälsa och missbruk, smidit planer med Bakjouren, tränat på friskis(?!), visat mitt mästerverk till projekt för Matilda som jag nu kan avslöja är "KLAINE - THE MOVIE" För oss som är galna i Kurt och Blaine i Glee. Den blev över en timme lång, och då är den lite rå, behöver nog lite ytterligare redigering.. men det tar jag en dag då jag har mindre för mig.. Har suttit totalt i 7 timmar med att klippa ihop alla underbara moments med Kurt och Blaine från säsong 2 och 3!
Viktoria som trodde jag hade virkat en full-size Darren Criss docka! DET vore något! Det kommer nog ta lite mer än 7 timmar skulle jag tro..

Nu väntar diskberget Mount Strand igen, dessa seismologiska krafter får det att uppstå gång på gång!
Sen ska jag njuta med något avsnitt Criminal Minds, har saknat detta traditionella avsnitt innan jag somnar, eftersom Matilda inte sett färdigt nästa säsong ännu så drar jag ut på det. Men kom överrens att jag ska få första skivan på nästa säsong imorgon så jag inte behöver hålla på det längre :)
Imorgon är det sista föreläsningen av Missbruk.
BTW, är det karraktäristiskt för Falköpingsbor att uttala E som Ä? Föreläsaren vi haft de senaste dagarna är från Falköping och sa att vi får säga till om vi inte förstår hans Skaraborgska... "Probläm, Systäm.."

Vill få bort julsakerna så fort som möjligt! Känner nästan för att riva bort dem, blir så besviken på att jag sett snö två dagar under denna vintern så kommer dra bort allt juligt i ren protest!

Nej nu vet jag inte vad det blev av detta inlägg.. tappade den röda tråden för länge sen kände jag så varför inte slänga in en randoom bild på mig från nyår? Jo men viss! Varsågoda :)


En Annika i lycko-rus!

You just Got ZeiZeD!

Har nu suttit med ett litet hemligt projekt i snart 4 timmar i sträck! Och än är det ändå inte klart.. Omvarvat med mitt nyupptagna fiolspel.. Härligt att jag i princip bara kör på gehör, har haft svårt att läsa noter även när jag var liten, men nu har jag inte så många noter att gå efter heller för den delen, fick med mig mina gamla nybörjarböcker från musikskole-tiden.. Inte så rockiga..

Imorgon är det dags för åter en superföreläsning om psykisk ohälsa och missbruk, äntligen en föreläsare som kan matcha våran gudinna Louice från Anatomin/Patofysiologin/farmakologin!

Förljde med Matilda till Synsam efter föreläsningen och kollade in några nya bågar, The girl want some Zeizes

The Lauren Zeizes

Provade några av Matildas lånebågar i skolan idag, "I got Zeized!"
Skulle säkert kunna rocka ett par glasögon en vacker dag.. men for now nöjer jag mig med mina vanliga ögon eftersom de fortfarande uppfyller kraven :)

Nu ska jag försöka bli färdig med mitt projekt samtidigt som jag sneglar på en av de bästa filmerna på tv4: Juno!
Bye!

Youre the part of me that makes me better wherever I go!

Jag gillar egentligen inte detta jullov från bloggen jag tagit, för det händer så mycket hela tiden som jag så gärna vill dela med mig av, men vet att jag inte kommer få med det i senare inlägg eller komma ihåg att skriva om det!
Men det är skönt att vara lite bortkopplad från cybervärlden ett tag med..
Nyår igår firades ute på vishan, närmare bestämt på Brumstorp, tillsammans med gamla godingar som Ellen, Hanna, Stina, Cicci, Mikaela och självklart Sandra! Men det var även en massa annat folk närvarande, men kommer inte ihåg namnen...
Det blev helt klart en av de bästa nyårsfirande jag varit med om hitils!

Nu är det inte många knop i mitt maskineri, snarare väntar in natten.
Imorgon ska jag packa mina väskor och åka tillbaka till Jönköping!
ÄNTLIGEN!
Känns som jag varit här i evigheter! trots att det knappt blev två veckor..
Men det är skönt att komma ifrån lite och få perspektiv på livet!
Känner för någon Harry Potter-film för kvällen, sen åker jag iväg imorgon!
Tjiiing


Jag, Stina, Ellen, Sandra och Hanna igår vid tolv-slaget!

RSS 2.0