Summernights...

Sommarhetta i all ära, men får inte njuta något utav den, utan istället plågas ihjäl instängd på tomtegården. Badade första gången ute i helgen hos mats. Kallt var det :P
Visst, det är bara två veckors jobb kvar, men jag kommer fortfarande sakna dem allihopa. Särskilt våran supersöta 100-åring som man bara vill ta med hem och gosa med! Trots de rivmärkerna man får.

Men snart är det ledighet som gäller och senare frankrikeresan med familjen Alexandersson som jag tror kommer bli toppen :) Äntligen en längre tid med min älskling!
Jävligt frustrerande att bara kunna ses några dagar åt gången, när man egentligen vill vara tillsammans med honom hela tiden. Men för hoppningsvis kommer det bli ändring på i framtiden :)

För övrigt känner jag en tvivlan längt bak i huvudet som jag inte orkar bry mig om för tillfället. Jag skiter fullständigt i den, för jag vet redan att det är pågrund av allt jobb och brist på social kontakt.
Men det är sånt som går över med tiden.

Nu har jag helgen full av jobb framför mig med en människa som på hela denna arbetsdag uttryckte totalt 15 ord.
Känns ju jättebra!

Puss på er alla :)

Nej! Nej? Nej......

Nej.. jag känner ingen sommarglädje.
Solen lyser i sin frånvaro bakom regnmolnens dominerande.
Sommarlovet varar i endast två dagar till sen börjar jobbet i fyra veckor.
Hoppas jag pallar med det.


Hoppas.
Vill.
Men,
kan aldrig veta......

Mr Brightside

Se lätt på livet, ingen idé att gräva ner sig i något mindre och förstöra dagen. Om något svårt kommer i din väg, prata ut om det och försök lösa det.
Var glad så känns livet plötsligt lite lättare att leva!


Happy Life!

NU har jag bara två ovärda dagar kvar i skolan för årskus 2!! Det är mindre än ett år kvar tills JAG står där på skolgården och skriker "För vi har tagit studenten...", Det kommer vara JAG som skriker högst på kortegeflaket, JAG som blir hes som fan dagen efter, JAG som får min speciella dag!
Jag bara längtar!!

De kommande dagarna känns otroligt härliga!
Idag var det en ovärd skoldag där betyg pratades och böcker lämnades tillbaka till lärare, under knappt en timmes tid totalt. Jag och Maya smidde planer och åt Otroligt god lunch på Oriental Palace! Mitt favoritställe i skövde!
Imorgon blir det OP´s - Brännbollsturnering som är om möjligt oseriösare än volleybollturneringen vid juletid.

På torsdag är jag ledig från skolan och Maya och jag ska dra till "Elins Esplanad" för första gången och upptäcka alla nya butiker :)
Därefter blir det deligeringskurs på stadshuset i två timmar.

Fredag hämtar jag i princip bara ut betygen och går sedan hem för att vänta på kvällen som blir den traditionella  pizzan med familjen Welleby/Ohlsson och Bogren!

Lugn helg, troligtvis med Mats och sen Igång och jobba arslet av mig i fyra veckors tid!:D

Där har ni mitt liv de kommande veckorna :P
Puss på er alla :D

RSS 2.0