We'll just dance through the night

Äh jag drar té med ett hattrick och gör mitt tredje inlägg för dagen!
Känner mig så som klimakteriet beskrivs! Svettas!!
Nog för att jag inte städar ORDENTLIGT varje vecka så behöver inte det innebära att man ska känna sig som efter ett hårt träningspass? Eller?
Jo fan det kan ju vara bra, så slipper jag ha ångest över att inte ha tränat idag, jag har ju i alla fall svettats lite!
Var ute på en promenad förut för att försöka mjukna upp min vad, gick väl sådär.. Men efter någon timmes städning inne i min lägenhet känns det inte lika smärtsamt vid varje steg jag tar..
Hoppas verkligen det går över SNART!!!

Förstår om ni inte vill att jag ska skriva så mycket, efter den bestseller till roman jag gav ut tidigare idag, så jag ska fatta mig kort!

Väntar besök imorgon kväll av den undersköna Sandra Johansson!! MYSPYS!!
Innan på dan väntar pluggich på skolan med Matilda! MYSGOS!!


Såhär såg det ut förut när jag satt och pluggade med spikmattan under vaderna.. men förgäves..


Ur boken Grundläggande Omvårdnad 2- "Patientens mugg ska vara torr på undersidan, så att det inte droppar på skjorta eller sängkläder"- Florence Nightingale"
HAHAHA ibland vill jag bara skratta åt vår så kallade "Kurslitteratur".. Eller ska jag skratta åt Florence?..

Crazy Halloween!

Ah det kunde inte varit en bättre halloweenfest!!
Kände mig lite nere i lördags efter fredagens besvikelse, Nej min bror dök inte upp denna gången heller, eller hörde av sig om att han inte kom.. BIG suprise? No actually.
Skrev av mig lite frustration med Mikaela på fb-chatten.. MISSING HER!! När ska ungfan komma till Jönköping undrar jag? ♥

GBG i varje fall, två timmars tågresa senare och vänta in Sandra och Emelie på centralen, ta oss hem till Lena på någon av alla vädergator som finns på Hisingen, Jäkla röra!
Fram kom vi i alla fall och det var fullt med folk när vi kom! Kände mig lite överambiskös med koppel och allt till min DALMATINER-utklädnad! Men det visade sig att det gick hem! Dock skippade jag kopplet senare pågrund av praktiska orsaker.. Känns inte riktigt okej att folk ska kunna dra i mig vart de vill.. NOPE, not doing that!
Fick låna Matildas dalmatiner-onepice som utklädnad! Grymt bekväm att festa i måste jag säga! Inget som sitter åt och man kan bara släppa loss!
Matilda citat- "Härligt att min onepice får komma ut på äventyr" HAHA
Själv hade jag glömt kameran hemma och min mobilkamera inkluderar ingen blixt så de bilder som blev kan man knappt se vad det är.. Några få blev bra!
Men kul festande hos Lena i hennes UNDERBARA lägenhet!!
JAG VILL HA DEN OCH ÄTA DEN TILL MIDDAG MED BALKONGEN OCH BADKARET TILL EFTERRÄTT!! ungefär..
Påväg in till staden snackade vi med härligaste Göteborgs-orginalet!
Sen väl inne på krogen.. "Sticky fingers" tror jag den hette, var det massa utklädda! Pingvindräckter, supermario, cowboys och gud vet vad!! Helt underbart!

Some crazy dancing, crazy making out, some crazy tasting?, some crazy drinking, some crazy slaping and some more crazy dancing!!

Allt som allt var det Galet kul!!
Så galet kul att jag fick 4 timmars sömn på ett hårt golv med 5 personer högt diskuterandes och spelar hög musik 1 meter ifrån.. sen vid 8 tiden vaknade någon kille som också låg på golvet och sov och började skrika att folk försökte sova här och om de inte höll käften och stängde av musiken skulle minnsann slänga ut både datorn och högtalaren!! HAHA efter 4 timmar?? Har du stått ut i fyra timmar kan du nog stå ut några fler timmar, eller gå hem!
Kimberly fick iaf tyst på honom tillslut och sa att det är tusen gånger bättre att lyssna på musiken än hans irriterande och skrikande röst som väckte hela huset!
GALET!

Eftersom det ändrades om den natten till vintertid blev jag väldigt förvirrad! fattade inte riktigt om min mobil hade ställt om sig eller inte, den lämnade inget meddelande som min förra att tiden var ändrad... så fick nästan spel på det att jag inte fattade vad klockan var när vi skulle med tåget hem klockan 12..
Vi åkte till centralen I TID i vilket fall som helst och klockan som var där stämde överrens med mobilen!
En Subway och en kopp kaffe senare kände jag mig mer som människa igen!

Tågresan hemmåt var tröttsam och det faktum att jag sovit 4 timmar efter en hel kvälls festande slog tillbaka rätt hårt och jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna så jag inte missade bytet i falköping och sen att gå av i Jönköping så jag inte hamnade i Nässjö..
Tur hade jag när jag kom fram till jönköping med att bussen var försenad, annars hade jag fått stå och vänta en halvtimme, vilket efter omständigheterna inte kändes som optimalt för mitt tillstånd..
Slängde mig i sängen och satte på en film "Himlen är oskyldigt blå" med Bill Skarsgård där jag blev något överrumplad av hans nakenscen!! Inte för att jag blev besviken heller

Kände vid åtta att jag kunde tillåta mig att sova nu.. FYFAN det bara slocknade!
11 timmar sömn senare upptäckte jag att mina vader är stenhårda, eller den inre vadmuskeln. Kan inte gå!
Inte böja knät och foten samtidigt iaf! Kan nog tillåta mig att jämföra det med Compartment Syndrome!!
Men riktigt så illa är det inte för jag kan ändå röra foten, vilket jag inte skulle kunnat gjort om det var CS som var fallet!
tänkte jag skulle försöka mjuka upp musklerna med en promenad snart efter att ha pluggat och tvättat nu under dagen i kombination med ett halvhjärtat försök att få igång muskeln med spikmattan.. Fungerar inte eftersom det är den inre vadmuskeln..
Det är priset man får ta när man festar gärnet!!
Tack Lena för en underbar kväll!! ♥

Jag i Matildas dalmatineronepice! Happy as always!

Kimberly, Jag och Sandra

Jag och Kimberly

Fyllemys på toaletten i kissepausen, Kimberly och Jag

Skrämmande vad sandra ser ut!! Hon fick bästa kommentaren på krogen "Du har seriöst en bad hairday!"

Kimberly i trappuppgången påväg mot stan!

Förvirrad Kis

Jag och Sandra i kön!

Some crazy dancing!!

We found love in a hopless place!

Efter all denna tid, så avgudar jag fortfarande Rihanna's musik.. lite i tysthet, men nu är det lite mer officiellt!
We found love in a hopless place ♥


Happy Moment!

Kunde inte hålla mig utan MÅSTE dela med mig av detta underbara klipp från nästa Glee avnsitt!!
Last Friday Night!
Har nog tittat på detta klipp 50 gånger sen jag upptäckte det igår kväll!!
Blaine är överallt och jag vill bara ta honom och stoppa i en låda och sen ta fram honom när alla andra människor försvunnit ur världen så jag får honom för mig själv i all oändlig evighet!!! Typ..



I feel just like a child, someone could be taking all of my toys!!

Dagens infall nr 1: började baka en banankaka förut att ta med till Lena imorgon! Hon var galen i det när vi var yngre.. vet inte om hon är det längre men skit samma... hon blir glad bara av tanken tror jag, lite sån hon är :) Inte för att jag tycker om banankaka, en av de kakor jag förätit mig på genom åren och nu avskyr.. men doften av nybakat sitter aldrig fel ;)
Dagens infall nr 2: Cyklar till Maxi och tillbaka för att köpa ett hundkoppel.. (vad ska jag ha det till tro?) Och sen hem igen, vilket känns som ett mindre träningspass, så jag anser mig själv fri från friskis idag :)

Förmiddagen spenderade jag på VFU-seminariumet och ärligt talat vet jag inte vad jag skrev på målen.. hade så svårt att komma på några och sen formulera dem på ett vettigt sätt så jag tog i princip mallen som låg på pingpong och skrev om det lite.. och sen la till någon egen sak.. Inspiration DELUX!
Iaf så tyckte de andra att mina mål såg bra ut... TJOHO!!

Blev lite smått lycklig av att cykla till skolan idag när det såg ut som ett tjockt snötäcke av löv på marken i den långa "allén" sista biten..
Och löven föll för glatta livet.. som vinter fast ändå inte! Underbart!! Kände bara för att slänga mig i de små högarna av löv, sparka omkring dem.. Men det kändes inte som jag hade tid till det riktigt.. Och att slänga mig i högarna skulle sluta i smärta.. så det var nog lika bra att jag cyklade vidare..


A milion years go by, and you are still around?

Då är det dags för mitt dagliga blogginlägg, har blivit lite så denna veckan nästan.. Ingen trend jag tänkt följa i framtiden.. Inte för att jag måste, utan för att jag vill!
När en del kommenterar på bloggen om att "din blogg verkar härlig, kom gärna och kolla in min" och avslutar med en smajlis och en länk till deras blogg, så kan de lika gärna ge upp!
Är inte ute efter massor av läsare när jag skriver min blogg, utan att skriva av mig mina känslor och händelser.. Facebook känns inte rätt ställe för att slänga upp vilka bilder som helst, eller klaga över vad som behagar mig för stundens infall.. Nejdå..
Här skriver jag det jag känner, för jag vet att de flesta som läser bloggen är mina vänner som vill veta vad som pågår i mitt huvud. Antar jag? Eller så är de bara nyfikna jävlar.

Anyway, har underbara kolakakor i ugnen som börjar dofta förjävla gott!! Tänkte ta med några till skolan och bjuda mina vänner på. Sista seminariet innan tentan nästa fredag! Känns lite konstigt inför denna tentan.. Känns inte som det är något att tenta av, trots att det finns massa saker inom kursen, litteraturen upprepar samma sak i dubbelspaltig pyttetext och lärarna vill inte svara på våra frågor och hänvisar till literaturen istället(*surkärring)..
Imorgon ska vi opponera på våra klasskompisars individuella VFU-mål..? Känns också knepigt

Tänkte ta mig till friskis imorgon med! Dags att röra på dödköttet!! Vet inte om jag tar mig aldeles för mycket vatten över huvudet om jag börjar med Step styrka med över ett halvårs friskis-uppehåll? Får jag nog veta efteråt om inte annat..
Skulle tydligen få besök av broder imorgon, men förra gången det lät så dök han ändå inte upp så får se hur det blir med den delen.

På lördag ska jag till GBG!!! Halloweenfest hos Lena! Har ganska höga förväntningar för har aldrig varit på en halloweenfest!! Min utklädnad blir en överraskning... en låda med rosett på som det står "SUPRISE" på.. HAHA DET om något vore kul!


En bild på mina nyinköpta fyra glas från Indiska! Fanns tidigare glas på hög fot likt vinglas i samma serie, men de finns inte kvar längre.. så blir det när man spanar för länge och tänker att man köper dem nästa gång.. Ouch!

En sån där klättra-på-väggarna-kväll!

Ännu en vårddag på programmet, den sista för denna kursen dock.. har lärt mig mycket, trots under kritik på materialet, metoderna och lärarna.. Men vad gör man inte för att få gnälla lite?
Har haft grymt kul också! Allt som jag längtat till i ett år! Eller ja, en del av det..
Nu hoppas jag på en bra prakti som är om en och en halv vecka, inte tre som jag skrev i förra inlägget.. så fel av mig!!

Jag fick min första Kaliuminfusion av Syster Svensson! I felt like a rockstar! YEAH!

Efter vi blev färdiga på skolan så tog jag och Matilda en tripp ner till stan för att kika i affärer! Med tillägg på vårat "HAPPY MOMENT" i hissen ner!!! Fick med mig häftstift, tavelramar och fyra underbara glas från Indiska! Våra veka magar kunde inte stå emot doften som kom från McDonalds... Vi sänkte garden och käkade en underbar McFeast! *dreglar*
Eftersom de har helt idiotiska stolar med halv rygg på donken så åkte min påse med glas i backen..
FUCK FUCK FUCK var det enda jag tänkte!! Nog för att de kostade 100 spänn för de fyra glasen så ville jag ändå ha dem hela!! Men turen var på min sida denna gången, det var dunderglas jag köpte!! Ska ge en bild på dem senare..
När jag kom hem så började jag riva på mina väggar.. 5 tavlor utspridda över min stora vägg.. kändes inte helt uppåt som mitt humör..
Har funderat på detta ett bra tag nu, äntligen blev det av!
Alla t-shirt jag köper på varje Winnerbäckkonsert brukar vara för små.. Hel knäppt att en XL i damstorlek kan kännas som en "vanlig" xsmall?
Iaf så slängde jag upp de på väggen!



Mina fem WB t-shirt's! Hoppas på att få lägga till flera nästa år!!


Satte även in de två bilderna jag köpte efter mitt och Sandras besök på London Dungeon i London i ramarna jag köpte! Passade på att arrangera om mina andra Paul Riesser-tavlor som var utspridda över väggen innan..


MYCKET BÄTTRE!!!

Natti natti alla!

I say, we can dance if we want to, we can leave your friends behind

Fin dag på skolan med att öva Subcutana och Intramuskulära injektioner och PVK sättning. I RULED IT!! Iaf PVK delen.. Känns ju så verkligt när man sticker på en gummiarm, än en gång.. Hoppas få sätta många under min praktik som bara är tre veckor bort!

Fick för mig att laga lax á la Matilda Svensson och det blev fasen så gott att jag förstår att hon äter det flera gånger i veckan! I min verision blev det dock potatismos med lite citronpeppar i, istället för pasta och créme fraiche sås.. Det får bli en annan dag.
Innan jag kunde göra maten så var jag tvungen att få ordning på diskbeget Mound Strand som uppstår på min diskbänk till och från.. Lyssnade på bästa Glee låten- SAFETY DANCE! Blir så glad av den! (Se nedan)
Var grymt hungrig när jag började med maten så jag funderade på att ta mig någon macka sålänge, men jag höll ut, och vilken njutning sen!!
Nu ska jag njuta av ett kapitel i "Medicinsk teknik för Sjuksköterskor" inför morgondagens infusionsövningar! TJOHO!

"LETS SAFETY DANCE!!"


Back to reality!

Nu är jag tillbaka i stan igen! Åkte vid 11 tiden från Skövde och gjorde ett försök att blogga från mobilen, men obviously så gick det inte..
Till skolan dirrekt från tåget för att spendera eftermiddagen åt vår kära Nilas IVP! Tjohoo vilken kämpe han är!

Hem mot Gräshagen var det sen och kom på att jag hade tvättid från 16, så det var bara att rota fram smutstvätten och springa till tvättstugan som otroligt nog inte var upptagen! Kors i taket!

Eftersom jag har känningar efter lördagens OTROLIGA festande i form av nacksmärtor och spänningar, viplash- skada det liknande sist.. Så la jag mig på spikmattan i 20 minuter.. åh fyfan vad gött!!
Hade nästan somnat när klockan ringde, men det var nog!
Satte på min lugna spellista på Spotify som lite omväxling till min UNDERBARA Darren-lista jag tjatat sönder i veckor nu.. Underbara låtar som "Hold you in my arms" med Ray LaMontagne, James Morrissons gamla verk och lite lugna Håkan Hellström- låtar!

Kul med lite omväxling.. men vem kan klandra mig? Vem smälter inte av detta?

I may just help you but I still don't like your face..

Kände att det spännde lite i mina M. Trapezius och eftersom föreläsaren berättade att det jag satt i var en oergonomisk arbetsställning så la jag mig nu ner i sängen och slängde datorn i knät, MYCKET SKÖNARE!!

Har spenderat ett par timmar på en seg föreläsning, vilken jag egentligen läste igenom i boken dagen innan.. satt och försökte hålla Matilda fokuserad på föreläsningen istället! Såg nämligen i ögonvrån att hon pillade på mobilen i över 5 min på raken.. var tvungen att göra något åt detta.. smsa: "FOKUS!!!" Sen pilla hon inte så mycket mer på mobilen. Hehe..
Eftermiddagen blev full av garv och våran älskade patient för kursen: Nilas Hedlund!
Med våran goda omvårdnad så är det den tuffaste 79 åring jag mött i mina dagar!!
WOW!! Tänk vad God Omvårdnad kan göra!!
Det spårar ur ganska lätt med Matilda, Victoria och Maria i närheten.. När man börjar bli lagom trött i kombination med Viktorias rätt ut sagt udda kommentarer om att Nilas kanske har fått ett renhorn igenom armen en gång i sitt långa liv som renskötare, så att en liten kanyl är ju rena myggbettet i jämförelse...

Tänkte ta det lugnt ikväll och bara ligga med datorn i mitt knä och se instruktionsfilmer på nätet.. SÅN undervisning är perfekt för mina kvällar!

Tänkte ge er läsare min insomningslåt för veckan. Jag bara älskar kombinationen av min TV, Externa hårddisk med Darren Criss-spellista och Sovläge! The Winning Combo!

Darren Criss - Human

I feel like an artist
Who's lost his touch
He likes himself in his art, but not his art too much
but believe me, I've got something
I just don't know how to say
That I'm just fine with the way
with the way that I move in
but that just makes me a dumb human
that just makes me
that makes me a human like
you

Do it all again!

Sådär, då har jag fått mig lite motion för dagen med!
Tog mig en promenad ner till skolan för att hämta min cykel jag lämnade i går..
Det öste verkligen ner så kände att jag kunde ta bussen hem denna gången.
Och förut när jag skulle gå upp till affären så blev jag helt dynsur, trots de dryga 100 meterna till affären..
Men nu är det riktigt skönt ute, Hösten är här det kan man konstatera!

Nu ska jag sätta mig med min bok ett litet tag, snart är det dags för ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy!! Är lite skeptiskt till hela början av denna säsongen.. Men hoppas det blir bättre!!

Nu lite Glee!
En ny promo ligger ute på Glee.se och det får mig att vilja se nästa avsnitt NU NU NU!!
Jävla uppehåll...
Men 2/11 då jäklar!
Här är en av de låtar de gör nästa avsnitt, Katy Perry's Last friday Night. Tycker det är jättekul att det är Darren(Blaine) som sjunger den, när han var med i musikvideon till just denna låten!


Why won't you be a man about it?

Har suttit och försökt få ihop mina VFU- mål och det är inte det lättaste. Ett tecken på att detta är inte gymnasiet längre, detta är högskolan och här tar vi ansvar för vår egen utbildning och gör vi inte det- IT SUCKS BEING YOU.. typ.. Men det är ju skönt att man har ansvaret själv, trots att man ibland önskar att någon annan kunde ha det ett tag till..
Men jag tror jag fått ihop dem till något vettigt nu, om inte annat får jag ändra dem till VFU:n börjar..

Blev lite lycklig-rus aldeles förut när jag tittade igenom Sandras bilder från London. Blev så glad!!


Sandra i en klassisk röd London-telefonkiosk!
Roligt att de fortfarande har kvar dem!

One day, Good Life!

I Söndags var jag och Matilda på bio, En dag, eller One day på engelsa..
Det enda jag kan säga om den är..
FYFAN VAD BRA!!!


Anne Hathaway & Jim Sturgess

Älskar den!! 2 personer genom 20 år ständigt där för varandra.. åh.. ja jag finner inga ord!
Och sen den lilla detaljen att den till största delen utspelar sig i London ger mig massa flashbacks sen när jag och Sandra var där nu i augusti! Vill bara tillbaka dit!! Kände mig sådär underbart lycklig! Likt frihet i fyra dagar!
Blev påminnd om det och blev lika lycklig som när jag var där, särskilt när jag tittade på bilderna jag tog där! Tjatade på Sandra om att hon ska få tummen ur analen och lägga in sina bilder på datorn så jag får se dem igen med!  Får nog tjata lite mer tror jag..
Kom på att jag inte lagt ut en enda London bild här på bloggen heller!!
Så här kommer en på mig och Sandra i rulltrappan ner till The Tube vid Leicester Square!


Lyckliga som få! Synd att man inte lyckades med så många gemensamma kort, nackdelen när man är två stycken som reser, ingen som tar kort på oss två tillsammans..

Har även tittat på några Harry Potter filmer i helgen och i början utspelar de sig i London med, så har fått små flashbacks i helgen, men den största kom i söndags under filmen!
Underbart!
Jag bara MÅSTE åka tillbaka dit! Hann ju inte se en fjärdedel knappt!!

Happy!

Har inte skrivit på ett par dagar, mina känslor har samlats i en enda klump så nu får jag inte ut allt som jag vill, har massa att skriva om men vet inte vart jag ska börja.
Kan bara säga för tillfället att det är bra känslor! En bra period, till skillnad från helgens rabalder (brake-up, and back together..)
Men vill bara säga att jag är lycklig och att förklaring kommer jag lovar!
Nu ska jag försöka skriva några mål till min kommande VFU om tre veckor som blir på Öron/Ögon avdelningen på Ryhov, kanske jag redan nämnt innan kom jag på nu.. men skit samma
Nu ska jag skriva vad jag vill lära mig, hur jag vill lära mig det och varför och var och när... eller nja, nu överdrev jag lite.. Men ibland känns det lite så, ordbajsa delu(y)x!

BRB folks!


My happysong for the moment from my favourite movie: Juno! All I Want Is You - Barry Louis Polisar

My heart's been tried, time and again

Fick något slags anfall igår där jag gjorde slut med Darren och sen kravlade tillbaka på mina knän till honom...
Wierd..

Hade en sån där dag igår när jag tänker över mitt liv och mina känslor, DJUPT!
Vad jag egentligen känner osv.. lite jobbigt men jag har mina perioder jag med..

Skulle försöka tvätta igår, men det blev inget lyckat..
en av de två sista maskinerna missade jag att sätta på, så när jag kom ner en timme senare så var det bara att sätta igång den.. och då hade en handduk fastnat i luckan, så det blev inte tvättat ordentligt ändå.. Urk..

Satt fastklistrad framför två Harry Potter filmer, Den flammande bägaren och Fenixorden. Det var en aning svårt att se dem seriöst.. efter att ha malt sönder Harry Potter musikalerna i veckor nu, fick jag bara upp massa bilder från dem som förstörde hela grejjen vad Harry Potter heter....

Har blivit inbjuden till en Halloweenfest om några veckor.. Har inte en jävla aning vad jag ska klä ut mig till..
Fick förslag av Victoria i klassen att jag kunde vara en använd tampong..
Rätt läskigt egentligen..


Försoningslåt: Dress and Tie - Darren Criss & Charlene Kay

It starts with not questioning the answer..

Vaknade imorses med min Darren-lista spelandes på mobilen... Skulle ju bara lyssna på en låt innan jag somnade.. Det finns ju sämre sätt att somna till, och vakna till för den delen med :)
Elementen var varma när jag vaknade med!! TJOHOO!! Nu överlever jag helgen!!!(som jag inte tänkt spendera i uppvärmda skolan)

Pluggade lite lagom mycket på eftermiddagen och sen en promenix ner till Willys för att köpa mig lite smått och gott, mest gott!!
Bakade bullar förut och lyckades dra igång brandlarmet!! FUCK!! Tinnitus nästa..
Medans jag väntade på att de skulle svalna satt jag och var lite kreativ med allt smått jag beställt hem
Detta är resultaten:


När jag var inne på Panduros hemsida och beställde så hittade jag dessa dundersöta mellandelar i form av fåglar på en pinne, och jag var bara tvungen att ha dem!!! Sjukt söta!!
Dessa örhängena har jag gjort till mig själv, men de tre övre, halsbandet, örhängena och armbandet är till Mamma, en försenad födelsedagspresent..
Det lite jobbiga är att ganska nyligen efter jag beställt alla saker så sa mamma att hon önskade sig ett fint silversmycke av mig, när jag beställt i guld!!
Och när jag var i Skövde senast var vi på Slöjd-detaljer i Skara så köpte jag nya silverdelar, så glömde jag dem i Skövde!!!! Så hon får nöja sig med dessa sålänge så kanske det kommer ett par andra smycken i silver!
Tycker inte de jag gjorde nu inte var så fula, så om de inte duger åt Mor så tar jag de mer än gärna själv ;)

Oh baby it's cold outside, and inside!

Känner mig en aning frusen! Har försökt få igång mitt element med halvhjärtade försök i veckan, men eftersom jag spenderat större delen i skolan än hemma har jag inte brytt mig så mycket..
Förän nu! Sitter med raggsockar, mössa och stickad tröja som värmer så skönt, druckit varmt te, diskat i varmvatten och tänt värmeljus. Nämnde jag att jag vred elementer i bott?
Hoppas det kommer igång snart!!
Det verkar ju vara någon slags "Day after tomorrow"-väder ute, när temperaturen bara försvann och blev obefintlig!
Ska det hålla på såhär får jag nog ringa till inge, fastighetsskötaren..
Men jag tror jag ska krypa under mitt sköna varma vintertäcke och glo på film tills jag somnar!
Jag har ju faktiskt ingen tid att passa imorgon!
HALLELULJAH!

Här får du Sandra, ett Glee och Darren-fritt inlägg!
(Don't get used to it!)

Obsessed?

Fick en fin kommentar av Sandra:
"Är du medveten om att typ alla dina senaste inlägg handlar om Glee å den där darren? :P obsessed?"
HAHA
Ja jag är medveten om att jag är obsessed! I got a crusch! A seleb-crusch!
får man heta Mrs Criss i Matildas mobil så kanske det har gått för långt, men det är ju så underbart!
Se massa serier med honom, lyssna på låtarna han gör och se på fina kort osv..
Jag vet att han är i USA och lever sitt superstjärneliv, medans jag är här i Jönköping och läser till sjuksköterska.
Men man får väl ha en crusch på kändisar? Särskilt när man inte har någon egen loverboy i jönköping att bli galen i.. än..


Matilda målade Darren och Mig idag under föreläsningen.. Han sjunger en låt till mig och jag hoppar av lycka!
HAHA love it!


Här sjunger Darren en låt som heter "Good ol' Moon" till mig tillsammans med sin gamla klasskompis Charlene Kay

Vårddag!

Gårdagen slutade med KATASTROF när jag läste Lea Micheles twitter om att det inte sändes något Glee avsnitt igår i USA, vilket betyder att det inte kommer ut på webben dagen efter till sverige...
Att jag inte tänkte på det..
Fan hela min nattsömn stördes.. allting förskjuts nu..
Nästa avsnitt är om 3 veckor.. det betyder 4 veckor för det STORA avsnittet!!
ÄNNU MER VÄNTAN? klarar jag det?
Visste inte hur det skulle gå så hade svårt att somna..
Kände mig lite dumpad av Darren.. första låten som kom upp på min spellista idag var "Misery".. ett tecken kanske?

Var lite smått deppig påväg till skolan.
Men efersom det var vår första vårddag på programmet så gick humöret upp! Vi fick hämta ut kläder och utrustning för alla metoder vi ska gå igenom
Blev bara så lycklig när jag tänkte på allt roligt praktiskt mitt framtida yrke ska ge mig!
Det kändes som att hämta mat i en buffé när vi plockade på oss alla olika nålar, infusionsutrustning, katetrar och sånt!
Det var väldigt underhållande att se våran lärare, Daga, instruera oss, men ännu roligare att öva själva!
Sätta katerer enligt steril metod på en "HEN"-docka.. En docka utan kön, eller man kunde sätta dit vilket man ville, men kändes något lustigt med hela situationen!







Vi fick äntligen reda på våra praktikplatser för i november!! Jag ska hålla till på Öron/Ögon avdelningen på Ryhov. Vilket jag känner mig lite fundersam över. Vad händer på en Ögon/Öron avdelning liksom? öroninflammationer?
Eh, jag får kolla upp detta lite närmare..
Skönt att fått i Jönköping, så jag slipper pendla eller fixa annat boende!
Det gjorde dagen bra!

När jag kom hem så fann jag en låt ute på Youtube, en låt som gjorde att jag inte kände mig så dumpad av Darren längre!
Nämligen hans uppträdande på Glee, Last friday Night!
Nu är det bra för en stund.. jag blir inte galen på ett tag igen nu tror jag :)



One fine day

Känner mig väldigt aktiv i mitt bloggande för tillfället.
Idag så tänkte jag beskriva hur dagens föreläsare gav hela klassrummet fingret!
Haha, ja du läste rätt!
Hon stod och pekade finger åt oss!!
Föreläsningen handlade om SBAR- ett rapporteringssystem. Hon räknade upp tre saker på fingrarna, kommer inte ihåg en enda av dom..
Ett finger åt gången, först tummen, sen pekfingret, sist långfingret för sig...
Trodde jag skulle DÖ av skratt!!
Föreläsaren fattade inte vad hon hade gjort, när nästan alla försökte hålla sig för att garva rakt ut.
"Sa jag något kul?" säger hon, fortfarande med långfingret riktat mot oss!
"Njaaa, snarare fingret vi reagerar på" var det någon som sa.
Hon tittar på fingret och kommer på sig själv..
HAHAHAHAH
Kunde bara stirra rakt fram resten av föreläsningen för Matilda satt och småfnissa hela tiden och jag skulle brutit ut jag med om jag skulle tittat på henne..
The hightlight of the day!!

Dagens diskussioner har kretsat kring kändisar och katetrar. Viktoria som ställde frågan om vilken kändis man helst skulle vilja sätta en kateter på.. Detta satte griller i huvudet på mig!
Efter halva dagen grubblandes kom jag tillslut fram till Noomi Rapace och Chris Colfer!
Rätt flippat grupparbete med Matilda, Viktoria och Maria om lilla "Bosse som inte ville duscha"
Helskön dag!

Nu är jag enligt Matildas mobil, Mrs Criss, fastän jag vill att det ska vara Mrs Annika Strand-Criss..
Ger er en video på min framtida make, Darren Criss som sjunger "One fine day"

Someday, you will get back everything you wish fooooor!!

Känner mig helt död i hela huvudet!
Förstår inte hur jag kom upp imorses?
Somnade väl inte förän efter två någon gång och sen upp halv sju.. ooohh..
Det får man igen för att man tagit sovmorgonar i helgen, men det var såååå värt det!!

Skola idag mellan 8 och 16. kan väl konstatera att ca 2-3 timmar spenderades på glee och Darren-klipp, men fick nog ändå massa saker gjorda.. Inte det lättaste att renskriva från lärarnas åhörarkopior om de är totalt förvirrande!! Skriver samma sak om och om igen fast i annan formulering.. känner för att bara gå till läraren och säga: WTF tänkte du??!!!

Vi har iaf tagit oss igenom dagen, jag och Matilda i ett litet fyrkantigt grupprum med min UNDERBARA, egenkomponerade Darren/blaine spellista!
Det känns verkligen som godis för själen... ungefär som Maltesers fast man kan äta dem om och om igen i evighet.. eller tills batteriet i datorn eller mobilen tar slut.. Måtte den dagen aldrig komma!!!

Har suttit och sniffat mig på armen hela dagen idag för fick min parfym av Matilda idag!! Min Glee- Music is my life- parfym!!

"Someday, you will get back everything you wish foooooor" en av min och matildas underbara verisioner av glee låtar! Underligt nog så har jag kommit till insikt precis i detta nu, att alla låtar vi sjungit i skolan högljutt och gapat i korridorerna är nästan alla Klaine- låtar?
Misstar jag mig eller visste vi redan i våras vad som skulle komma nu i höst? hmm..

Nu ska jag bara se till så jag får med mig någon mat till skolan imorgon.. sen ska jag nog inspektera insidan av mina vackra ögonlock till imorgon bitti! Jag har saknat att se dem..

We are all born superstars!

Har en underbar dag!
Vaknar vid tio-tiden och skypar med mamma och pappa, vilket vi försökt med typ hela veckan och inte lyckats förän nu..
Struttat runt i myskläder hela dagen och lyssnat på min Glee-spellista på telefonen uppkopplat på mina gamla högtalare! YEY!
Myskäder+ Glee music= AWESOME!
Till och från har jag suttit och pluggat, men inte några längre stunder än halvtimmar åt gången.
Aldeles lagom söndagsnöje :)

Har hela säsong 2 av Glee på datorn nu och kollar igenom highlightsen, och enligt min mening är det inte värt att se något avsnitt innan det 6e "Never been kissed"... Då Blaine kommer in i serien, skräll jag vet...
Har fastnat på avsnitt 18, "Born this way". det extralånga avsnittet då Kurt kommer tillbaka till McKinnley!
de har temat "Born this way" där de ska stå upp för det de annars skäms för om sig själva. Bara älskar Kurt i uppträdandet!! "Likes boys"

Var på Bio igår med Maya, Johnny English Reborn.
Maya tycker min relation till Darren Criss och Glee har gått lite över styr, inget jag kan förneka. Men hon har börjat tro att jag tycker om bögrelationer nu. I filmen var det ett tillfälle där man kunde ana en sexuell spänning mellan två killar. Då kommer maya med kommentaren: Det här gillar ju du..
Hon förstår nog inte riktigt att det inte är själva Homosexualiteten som jag fastnat för i Glee, Kurt och Blains relation, utan själva relationen. Deras resa tillsammans och den självklarhet att även de ska få vara kära, lyckliga och kyssas som alla andra människor som inte är gay!

Det är något som gör att jag blir mer imponerad av Darren att han spelar en gay-karaktär, i ett gay förhållande mot en skådespelare som är gay, men inte är det själv!
Att vara så stark i sin sexualitet att man kan spela rollen så jävla bra och trovärdigt och inte bli påverkad av det, snarare stärkt, Det är så jävla imponerande!!!
Så nej, DARREN CRISS är inte Gay!!! WOHOOO!!! ♥


Glee cast- Born this way

You make my day!

Matilda är den som har den mest aktiva hjärnan i sovande läge! Hon drömmer massa konstiga saker och MINNS DEM! Drömmer om att vara tillsammans med kändisar och sånt..

I förmiddags fick jag det här smset av Matilda:
"God morning!! Haha, jag drömde om dig och Darren inatt!! Att ni framförde en egenkomponerad låt någonstans och fick ett speciellt band mellan er. Men sen skulle han flytta till Sydafrika!"

HAHAHAHAHA
Detta gjorde min dag!
Tack Matilda ♥


Messed up!

Funderade på något som kan distrahera mig de kommande två veckorna, eller nu är det ju faktiskt bara 12 dagar kvar, att fokusera på..
Kom då att tänka på "The Glee Project" som gick i somras som är likt idol, fast som Glee, för att hitta nya roller till showen..
Laddar ner hela tävlingen som är på 10 avsnitt, ca 40 minuter..
Började titta igår, har redan kollat klart det!!
Jag måste seriöst skaffa mig ett liv!!
Ändå var jag i skolan mellan 9-15.. kom på att jag har suttit och tittat på darren-klipp på youtube en timme, resten på Glee project...
Upptäckte plötsligt att klockan var halv nio och det var aldeles mörkt i mitt rum för jag tände inte ens lamporna när jag kom hem, satte bara på TV:n..
Så sorgligt!

Ser fram emot att se Damian, Alex och Samuel i kommande avsnitt! Lindsey var ju redan i första avsnittet utan att jag hade sett själva glee project! (hur kunde jag missa detta?)

Imorgon ska jag sova ut!!!!!
Kanske göra någon nytta och kanske gå på bio med Maya.. Vi får se, jag kanske fastna framför gamla glee avsnitt ändå..
skulle inte förvåna mig..
Snälla kan någon spräcka min bubbla?
Eller vill jag verkligen det....?


Glee Project - Rais your glass

D-did I just S-stutter?

Gårdagen med nytt Glee avsnitt tillsammans med Matilda var helt jävla otroligt!!
Förutom att hela avsnittet var helt OUTSTANDING så satt jag och gapade/skrek på nästan alla Blaine-scener!
Var tvungen att spola tillbaka för att höra vad de sa, inte bara se det..
Kunde inte hålla mig från "the Insider info" igår när Matilda åkt hem till sig, så nu vet jag lite små detaljer om femte avsnittet som är om TVÅ VECKOR!!
Jag blev galen av att bara läsa det!! Nu måste jag vänta TVÅ HELA VECKOR!?!?!?!
Det är lika med MENTALSJUKHUS!!

Jag ska snart sluta skriva om Darren hela tiden.. Men känner mig lite besatt av honom, inte det optimala direkt.
Sitter på Youtube och tittar på klipp varje dag i flera timmar!
Tänk vad mycket nyttigt jag kunde gjort på dom timmarna!?

Snart, men bara snart.... ska jag sluta skriva om honom och komma till andra saker i mitt liv..
Men tills dess så ger jag dagens måste-låt av Darren - "Stutter"


STARSTRUCK!

"Sing the news out!..
SING IT HIGH, SING IT low.
Let them know the wicked old witch is dead!"

Jag känner mig som en liten tolvåring som blir helt starstruck av ex Ola eller Darin...
Ja jag hade aldrig någon Ola eller Darin som jag kände att jag bara ÄÄLSKAR (*OMG OMG HAN ÄR PÅ TV, OMG HAN VINKADE ÅT MIG OMG!!)
Men jag har nog hittat min loverboy!!
Jag kan helt enkelt inte få nog av denne skönsjungande krullhåriga charmknippe som heter Darren Criss!!
Jag menar hur kan man inte älska detta?






Oh I'm Hoplessly devoted to you, Darren.....

RSS 2.0