Bäst!

Helt perfekt helg:D
I fredags gjorde vi iordning volleyboll lagen till turneringen dan innan jullovet. Och våra grupp kunde, mot alla odds, enas om ett tema (Y) WOW sejjer jag bara:) Nu gäller det bara att hitta vad jag ska ha på mej:P

Senare åka ner till min älskling och vi tog ett stopp i Älvängen och käkade mumsig pizza :G

Lördagen spenderades inne i Gbg med Mats och Frida som kom från skövde med tåget :)
Jag och Frida fick en massa kläder köpta och Mats en hel del julklappar:)

Inköp:
Tjocktröjja
Jeans
T-shirt
trosor
Bh

Och allting inom beloppet av 800 kr :D
Senade när vi kommit hem till Mats igen så skulle vi laga något som jag tror heter Dumplings och är en kinesisk maträtt.
Jävligt gott!
Påminde något om sushi, men troligtvis bara för att man doppade dom i soya med:P

Och idag var jag tvungen att åka hemmåt :(
Men det har varit en helt underbar helg:)
Tack<3

Vad ska man tro egentligen?

Denna dagen är en studiedag, som i detta fallet BEHÖVER bli en Studiedag, där studerandet är ett faktum.
Men som vanligt är man lat och orkar inte plugga..Urk.. Har engelska som ska vara färdig tills imorgon, prov på måndag, redovisning på mån, tis, ons. Urk..Och sen så har jag alla arbeten i näringsläran med:P Men har börjat där iaf trotts att våra förbannade lärare har lagt in temaarbete på våra näringslära lektioner:@

Efter mitt snack med Nirro igår gör mej förvirrad. Tjejen verkar ju allvarligt deprimerad, men varför i helvete gjorde hon som hon gjorde då?
Blir bara ännu mera förvirrad.
Så för tillfället gör jag inte ett skit åt saken, för jag vet inte vad jag ska göra. Hon får själv ta första steget, om hon nu ens vill göra det. Valet är ditt.

Efter pluggantet idag hoppas jag på en helg tillsammans med min älskling<3


Sjuklig helg "/

Helgen förstördes i torsdags. Blev förkyld och sängliggandes. Inget roligt :( Skulle egentligen träffat min älskling men vill inte smitta ner han stackarn.
Saknar han som fan nu. Och även om han inte är mycket till social så gör det lite att få ha kontakt med honom.
Vill bara bli frisk, göra klart alla inlämningar och arbeten i skolan och gå på lov nu. Men det blir till att stå ut som vanligt endå. Vad gör man inte för sin framtid :P
Är något sugen på julbak igen med mina vänner. Förra året blev det inga bakverk i massor, mest deg i magen, men kul hade vi:)

Puss på er alla bönor

Ibland så.

Dagen har spenderats sjukt trött på studiebesök på KSS på akutmottagningen och på Ambulanscentralen.
Tror jag dog nån stans ibörjan av uppdelningen av grupper. Döden höll i sej ända fram tills jag kom hem fem över tre och slängde mej ner i soffan och sov i två timmar.
Annars har dagen varit helt okej. Ibland tycker jag faktist att min klass är helt okej. Idag var en sån dag. När man inte har något emot någon. Det kan vara ganska skönt när man har en dålig dag.
Gått igenom en hel ambulansbil och alla droger vi inte fick sno med oss hem :/
Efter min lilla eftermiddags lur och mamma kommit hem, blev det cappocchino x2 och korvburgare och hade då fått i mej tillräckligt med energi för att göra klart engelskan. skönt det iaf. Med allt annat man måste plugga klart på:/
Imorgon blir det bio i götet med min älskling och kompis;)

Puss på er alla<3

Suck

Kännde redan när jag vaknade idag:
Nej jag vill inte! Känns för jävlig att lämna dej och veta att det kommer dröja två veckor eller kaske till och med mer innan jag får krama om dej igen. Kännde tårar hota bakom ögonen, så jag kramade om dej och grävde ner ansiktet i din tjocka tröja. Fan!
Gårdagen var helt underbar med min älskling. Fixade med min dator och tillslut fick vi igång "8 mile".
Damn. Jag saknar dej redan trotts att jag sa hejdå till dej för snart 6 timmar sedan.
Har så svårt att släppa iväg dej hem:/ Du snodde med dej mitt hjärta när du åkte hem, och jag kan inte göra nått åt det.
Älskar dej din mupp<3

Dark chokolat is the shit!

Jävla dag egentligen.
Kunde knappt få upp ögonen när jag vaknade, trots att jag började en och en halv timme senare än vanligt. Måste verkligen bli lite bättre självdiciplin här! Går och lägger mej hur sent som helst även fast jag vet att jag kommer vara sjut trött dagen efter. Ska försöka lägga mej tidigare idag!

Börja 9.30 med benmassage :G SÅ jävla skönt! Sen slutade jag *hrm*
Hem och laga mat till farsgubben:) Såg på Epic movie. Rätt så kul film.
Så jag har i princip degat hela dagen. vilket säkert kommer stå på schemat imorgon med eftersom jag är ledig med ett litet undantag på mitt utvecklingssamtal kl 10, men annars blir det topp.
Helgen hoppas jag även blir toppen om min älskling kommer hit. Kan alltid hoppas på det bästa.

Fick två chokladkakor med mörk choklad idag. 75% och 80%. Farsan fick det av Cai i söndags på fars dag men farsan äter jue inte mörk choklad:P  Gottis:G

puss på alla era arbetsmyror (L)


Jodå:)

Hej hopp gummisnopp:P (bert)

En fråga bara:
Vad är det för mening med att skaffa en bärbar dator till sej själv och sen sitta på exakt samma ställe där den stationära är och blokera den stationära för andra som vill använda den?
Seriöst farsan :O Du tog dej vatten över huvet när du köpte din dator xD Du kommer bara sabba det xD Har redan fått den att hänga sej.
Den du tyckte var så bra och att "vi" inte skulle kunna förstöra den eftersom det bara är du som får anvönda den xD  seriöst xD

3 månader med den mest underbara killen i lördags firade tillsammans med älsklingen. Älskar dej mer och mer för varje dag som går<3
And a secret I wan't to tell my friend, but can't.. "/ Jaja, får la se hur det går med den frågan..

Skola imorgon och Matteprov (Y) >_<  Kännde mej faktist duktig när jag pluggat Matte i hela fyra timmar och gått igenom allt vi har till provet, inget som brukar stå på min repetoar. Prov på tidsdag med i Näringslära som känns som det kommer gå i stöpet med >.<  Och sen även redovisning i Vård och Omsorgen vilket känns jättebra eftersom våran grupp har haft tidsgrensen på vår sida :)  Sen blir det ledighet igen på Torsdag(Y) med ett litet undantag för mitt utvecklingssamtal kl 10...

Det blir även fritt från morsan mån-tors eftersom hon ska på någon kurs i Örebro. Men jag klarar mej nog endå..

För övrigt börjar jag fundera på att skita fullständigt i en viss person. Man vet aldrig när nästa utbrott ska komma och det känns som det alltid kommer ut över mej och jag orkar inte med det längre. Har kännts så ett bra tag att vi glidit ifrån varandra och det finns nog inget mer jag kan göra om du inte skärper dej. Så tyvärr. 
But hey, thats life. Some people comes, some people goes
.

Back on track.

Så. Nu har vi äntligen fått tummen ur räva och fixat datorn, om än bara temporärt. Jag fick en av farsan för cirkus 1 vecka sen, men har inte pallat med att sätta upp den, men det trådlösa bredbandet funkar inte för tillfället, så den sitter allmänt placerat för tillfället nere i vardagsrummet där våran andra dator brukar sitta, och tillgänglig för alla >.< Aja, den andra komme nog tillbaka så småningom.

Idag är jag ledig och jag gillart!! Hade fortfarande inte sovit ut efter vännermaratonet vi hade i fredags/lördags, men skönt att få sova ut.
Imorgon blir det räddningsverket och stor övning med hela räddningsfolket som innefattar: Polis, brandmän, ambulans och flera. Hela våran klass ska spela skadade, så det blir nog kul :)

I start to have some troubles whit you. I don't get why you are behaving like you do. Just stop it and become normal.

RSS 2.0