virkterapi

Nu har vinterterapin börjat! De mörka övergångskvällarna mellan höst och vintern ger mig många mystimmar i soffan framför serier med mitt nuvarande terapiarbete: Virkning!
Vet inte varför jag alltid tar fram virknålen när december börjar närma sig men det känns helt rätt! Har nu även hittat en blogg med massa härliga och enkla virk och även pyssel-tips, nämnligen KungenoMajkis
Så snart kommer kanske några resultat synas här, vem vet?
Förra året gjorde jag färdigt luciatåget som sandra fick,.. kanske ska göra ett till mig själv i år..
 

Will you never be my lover or my valentine?

Okej jag har haft några dagar deppression nu, allt känndes så ovärt. "Jag kommer aldrig få jobb, vill jag jobba? Men jag behöver ju jobba! Jag kan gifta mig rik! vad är kärlek? kan jag bli kär? jag bara förstör mina vänskapsrelationer genom att vara mig..." Bara exempel på tankar som flög i mitt huvud förra natten när jag bara sov 2 timmar innan ett dagpass väntade mig... tjoho.
Men det dagpasset började oväntat bra med ett samtal som peppade mig mer än jag fattade då, men nu känner jag att det får flyta lite till!
Jag har fått fem veckor schemalagda pass på natten! Och hoppas jag trivs med att jobba ständigt nätter för chansen finns att jag kan få stanna på natten! 
Bara om.. men det får jag se då.. Iaf har jag v 50-02 klar med jobb! 
 

Musics got me feeling so free, celebrate and dance so free

Dessa dagar är det Pentatonix som går varmt genom mina högtalare och särskilt detta nya arrangeman av Daft Punk låtar! Älskar Mitch som har en sån sjuk röst, likaså Avi med en bas som är utan dess like!
Enjoy!
 

Gå inte å käre ner dajj nu!

Min jobbhelg och vecka är nu över, det blev lite motigt igår sista dagen.
I tisdags jobbade jag natten till onsdag, torsdag och fredag kväll och lördag söndag dagpass. Avdelningen jag jobbar på är uppdelad i två sido: den röda och blåa, vilka i sin tur är uppdelade i ytterligare två grupper på dagtid på vardagarna. Från att hela veckan ha varit ansvarig på blå sida till att igår ha ansvar för röd sida, helt nya patienter och mycket tyngre än på blå sida gjorde min förvirring komplett. Jag höll mig över ytan, men mer än så var det inte. Fick påpekningar av läkaren att si och så skulle gjorts under helgen, som inte blivit skötts, och sånt måste man ju hålla koll på.... men asså.. jag träffade precis mina 12 nya patienter!! Försök själv om du kan! 
Tjugo över tio mitt emellan mina två nya patienter kände jag att jag måste sätta mig och äta något annars svimmar jag. På de fem minuterna jag slängde i mig min macka och kaffe han avdelningstelefonen ringa fyra gånger och eftersom de andra var upptagna med annat så var det bara att gå och hämta den.. 
Så idag har jag inte alls dåligt samvete för att ha legat i sängen fram till elva! 
Idag har jag inget jobb uppbokat, inte imorgon heller!
Imorgon får jag finbesök från Skövde! Nämligen föräldrarna med tillhörande grannpar, vi ska gå på Soweto Ghospel Choir som uppträder här i Jönköping.
 
Nu börjar mina belöningar och ljusglimtar jag har att se fram emot ta slut för jag har avverkat dem alla snart! Vad ska jag nu planera!??!?!?!
Hmm.. jag har en plan.. :D 
 
Jag har fått en annan inställning den senaste veckan, att jag inte ska gräva ner mig så mycket i mina problem, utan kanske bara lite till en början och sen gå vidare. Det mesta jag grävt ner mig i och haft ångest för har ju alltid löst sig på ett eller annat sätt, så för att spara mig framtida ångest och nedrgävning ska jag lyfta blicken med huvudet och se vart mina fötter pekar, Frammåt.
 
 
 
 

RSS 2.0