Bombhot!

Måste bara skriva av mig lite frustration som dykt upp här på kvällen:
Blir så jävla förbannad när * får sig själv att framstå som offret när det i fråga är * som gjort alltihopa, bara att * inte vågar ta ansvar för sina handlingar! * vägrar växa upp och ta konsekvenserna av att vara vuxen, för när man är 26 år fyllda, har egen lägenhet, jobb och är förlovad är man i mina ögon en vuxen person med såpass autonomi för att kunna klara av sitt eget liv! Inte förklara bort det bara för att inte framstå som en svag person som "tappat ansiktet"! Blir så jävla förbannad!

VÄX UPP, TA ANSVAR!

Så nu går jag tillbaka till att bara njuta av mellandagarna, om inget annat dyker upp vill säga..

It's the most wonderful time of the year!

hallo alla!
Känner redan nu att jag kommer vara grymt oaktiv på bloggen under jul/nyår, troligtvis för att jag inte lämnas själv med både mina tankar och datorn samtidigt, men även att jag har folk att umgås med i princip hela tiden! Inte mycket egentid här heller.. men det går an när det bara är över jul/nyår :) Sen blir det tillbaka till min ensliga varddag i min 25 kvm stora lägenhet i min bubbla!

Det blev ett nästintill sorgligt farväl av Matilda till bussen igår efter sista föreläsningen innan jul.. Vi har verkligen kommit varandra nära under det gångna året, och känns som om jag hittat min själsfrände!
Vi träffades för första gången under insparken för ca 1½ år sen, lärde känna varandra ORDENTLIGT förra våren, sen har det bara blivit som ett pussel som bara faller på plats, bit efter bit!
Helt undebart!
Vi och vår bubbla ♥
Så det var lite sorgligt farväl med en liten tår i ögat vid stadsbussen, där Matilda åkte till Ljungarum och jag till Gräshagen.. Och sen jag vidare till Skövde, hon till Vadstena.. På var sin sida av Vättern..
Men om mindre än två veckor ses vi igen :)



Idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon under det gosigaste vintertäcket någonsin! Ett sånt som egentligen är lite för varmt, men när man sticker ut en arm utanför är det för jävligt kallt så man vill hellre ha det sådär varmt och mysigt än att riskera att vakna till liv av kylan utanför :)
Skalade potatis till Kalopsen mamma kokade ihop igår (helt UNDERBART att man inte är själv om matlagningen för en gångs skull!) och fick skavsår och tillochmed blåsa på fingret av den förbannade potatisskalaren!
Det är ett hårt liv som hemmafru, det förstår jag!
Fick skjuts upp av bror till stan och utförde några ärenden (till ett julprojekt jag har.. hihi) sen mötte upp Sandra och Igbale som jag inte träffat på.. jaa jag vet inte hur länge! Den tjejen är ute och reser mer än vad som är normalt nästan.. Men hon är en sån som vill se världen, det försod jag tidigt! Så efter att ha jobbat i Norge nu i höst, åker hon i mellandagarna iväg till USA för att plugga!? Hjälp!  Grym tjej!
Jag och Sandra körde iväg och kollade på mobil och julgrupp på Elins Esplanad. Därefter blev det lite julklappsbyten at my place och det slutade med att Sandra beställde hem en Galaxy Arc! Galet!
Blev även inbjuden till nyårsfirande till en gammal klasskompis ute på landet.. så ja, jag kommer spendera de sista timmarna på 2011 ute bland gjörsel och viltdjursstängsel! Detta kan bli spännande!!

Nu är det snart dags för käk här hemma, mamma lagar skaldjurspaj, och ÅTERIGEN någon annan som lagar maten! Bara blir serverad!? Man inser verkligen vilka förmåner man haft innan när man bodde hemma som ex maten och tillgång till bil!? Så nu ska jag spendera mina sista dagra på 2011 med att NJUTA!
Kisses and Hughs!♥

I'll carry you home

Har precis varit uppe hos Maya och lämnat hennes julklapp, som jag känner mig otroligt nöjd med!
En bok med onödig fakta, sånt man inte vill att andra ska veta.. Som hur man kontaktar en demon, amputerar en kroppsdel eller varför inte invandra illegalt?
Det är när det är kul att köpa julklappar till varandra, när man verkligen vet att de är perfekta då det är kul!
Idag har vi inga julklappar i vår familj för, ja först och främst var det mamma som bara kände sig tvingad att köpa saker och kände ingen gläde i det längre. Men jag har kommit att uppskatta det mer och mer. I dag är det lätt att bli ha-galen och materialistisk och inte tänka på vad som verkligen är viktigt!
Älskar att bara umgås med min familj och det är precis det jag vill göra till jul! Inte känna sig tvingad att slänga ut pengar på något man ändå inte vill. Då är det bättre som vi har det!
Men när jag hittar något som verkligen passar för just den personen och jag så gärna vill göra den glad, då är det inget som hindrar mig!

Fick eftermiddagen idag och imorgon ledig för att en av föreläsarna är sjuk! Så har bara varit hemma och pillat med småsaker hela eftermiddagen! Slagit in de få julklapparna jag köpt till mina vänner.. VEM kommer få de andra?.. Hm..
Även börjat gräva bland kläderna vilka jag ska ha med till Skövde! Och jag kunde inte låta bli att återigen prova den gröna klänningen jag köpte förra veckan som jag tänkt ha till jul!


Väldigt enkel, enfärgad med fickor på sidan. Perfekt och precis som mig! Enkel men speciell på insidan! Piffar upp med skärp!


Nu ska jag ta och diska, börja packa, äta något gott och sen lata mig framför tvn! Imorgon är det bara föreläsning på förmiddagen som sagt och sen kommer mamma och hämtar mig! :D
Julstämningen påväg upp igen!!

I'm hoping that the good old days is something I will dream about at night

Har precis kollat färdigt på en av de mest underbara filmerna genom tiderna: Forrest Gump!
Kände för någon Disneyfilm egentligen, eller något annat med sång med i för att hålla humöret uppe, men så bläddrade jag förbi Forrest Gump på hårddisken och tvekade inte en sekund!
Den två timmar långa filmen, berättelsen om Forrest liv får mig alltid att bli lycklig!
Det är precis som han säger "Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get"

Idag har vi i grupp 8 suttit i skolan med våran uppgift om Välfärdssystem och Socialpolitik. Ja det låter ungefär lika kul som det är! Men Vi blev färdiga efter ca 4 timmar! Är nöjd med gruppens insats, och kännde faktiskt att jag lärt mig något nyttigt! Vilket jag inte gjort de senaste dagarna i skolan med föreläsningar...
Sen mötte jag upp Matilda, Maria och Viktoria för att börja vår inplanerade Bakjour! Baka julgodis alltså.
Supermysigt med att pyssla och dona i köket tillsammans med Viktoria som det blev mest..
Hon hotade mig med att en olycka större än mig själv skulle drabba mig om jag rörde hennes godisar innan de blivit klara...  Attans..
Allt godisa var i princip av choklad och i flera olika mumisga former blev det inte så förvånande för mycket för oss allihopa! Grymt gott, men i måttliga mängder som alltid!

Så nu har jag avnjutit en kanna med lusse-te och ett par äggmackor tillsammans med en filt och Forrest gump.
Helt Okej Måndag!

I just want one thing for Christmas..

Sitter hemma i Skövde och känner mig oerhört nöjd med mitt liv!
Trött men fullständigt nöjd!
Det krävs aldrig mycket för att min familj ska få mig att må bra igen!
Det enda jag saknar nu för att fullända denna helgen är ett besök hos farmor, vilket avklaras imorgon!

En godnatthälsning från mitt gamla rum i Skövde :)

It's Friday!

It's Friday!!
Rebbecca Black's låt Friday har aldrig tilltalat mig, inte förän Glee gjorde en grymt bra verision av den på Bal-avsnittet på säsong 2. Sedan dess har låten stått för HELG och FRIHET! Och när vi såg på Glee concert movie i tisdags så gjorde killarna en aukustisk verision av den. Och jag DOG! Har lyckats leta fram ett litet klipp från deras uppträdande:


För övrigt så åker jag hem idag!
Mådde seriöst dåligt igår av att ha sån hemlängtan! Det var nog första gången jag kännt en sån hemlängtan! Kändes genast bättre när jag väl bestämt mig att åka hem, och de hemma i Skövde fick sig en trevlig överraskning eftersom jag inte tänkt åka till Skövde förrän nästa vecka. Men det var ett bra tag sedan jag var hemma och när helgen verkade se så deprimerande tom och innehållslös var det inte mycket som fick mig att ändra planen och åka redan idag!

This must be how it feels to have a home

Ja jag vet inte vart jag ska börja denna gången!
"Tiden går, jag är samma nu som då...?" Nej jag börjar inte med att citera Winnerbäck.. Inte idag..
Men dagarna känns så grymt mycket längre än de gjort tidigare, kanske beroende på att jag varit på praktiken halva dagen, och andra halvan har jag ägnat åt till att sova eller vila upp mig inför praktiken.. Känns skönt på ett sätt att det är avklarat, få gå tillbaka till skolan och allt, men ändå att vara utmattad för att man haft så mycket att göra på praktiken är mycket bättre känsla än att bara tappa lusten att göra saker.
Tex så har jag en tenta på Lördag jag borde plugga till, men är motiverad till -20 i princip! Känner ingen motivation eller inspiration att sätta mig med det nu!
Denna kursen är väldigt märklig med, med alla uppgifter och olika grupper som man får så lagom klara svar på av lärarna.
Det är som när man i förra kursen frågade lärarna något om examinationen, så får man ett urklipp ur studieguiden till svar. Studieguiden har man inte sedan innan eller så? AHHG!

Igår var en helt otrolig kväll och jag var totalt utmattad efteråt!
Undra vad detta kan ha varit tro..?
Nja det är inget annat än min och Matildas drog: GLEE!
Vi vet att vi lever i våran bubbla med Glee, och vi älskar det!
Igår var det julavsnittet som gällde och sen på det så hade min film jag beställd kommit: "Glee- The 3D Concert Movie" och det var nog den som tog musten ur både mig och Matilda!

Känner att jag vill hem till Skövde just nu! Bara vara där och inte göra något vettigt! Träffa gamla vänner och umgås med familjen! Men det får vänta en hel vecka till! En vecka till av något slags skolarbete... Måste ta och läsa igenom den fina studieguiden vi fått så jag kanske förstår vad denna kursen ska gå ut på, för vet ärligt talat inte det just nu.. Känns jävligt segt!

Ja, vet inte vad det är för känsla jag försöker förmedla i detta inlägget riktigt.. men känner att jag bara vill till familjen, men det är så löjligt kort att åka hem över helgen när jag ändå ska hem på torsdag.. Får se hur jag känner att livet ligger när det är dags.. Känner att jag lika gärna kan hoppa över omtentan på lördag och få mitt humör uppåt istället med att ta en tripp hemmåt? Kanske.. Den underbara julstämningen jag hade i mig härom dagen är helt bortblåst.. eller bortregnad om man så vill.. men den är borta, och jag saknar den!!


Darren Criss - To have a home

LUCIA!

Luciadagen började med ny kurs! Och vilken kurs sen.. ja jag vet inte hur man bäst kan förklara den.. får klura på det lite..
Härligt att vara tillbaka i skolan igen! Bli lite mer social igen så att säga :)
Jag och Matilda tog oss ner till stan efter en eftermiddag med en märklig föreläsning, eller rättare sagt en märklig föreläsare.. Återigen har jag svårt att finna ord på denna märklighet.. det enda jag kan ge er för tillfället är att han var märklig.. Vi sprang emellan alla affärerna eftersom regndropparna var tunga som bly och fick nästan ont i huvudet när de landade! Sprang på Maria från skolan inne på Gina Tricot och hon hängde på med lite mat på donken och sen till dagens huvudnummer: Lucia i Sofiakyrkan!

Det var så mysigt!! Får alltid en speciell kännsla när jag är i kyrkor i juletid! Någon slags kännsla av förståelse..
Luciatåget var något annorlunda emot vad jag är van vid (estetprogrammet från västerhöjdsgymnasiet) men det mesta gav mig de vanliga rysningarna och mysfaktorn var skyhög!!


Nödvändigt onödigt!

Sitter nu här med nymålade naglar! Har saknat det i nio veckor nu! Kunde haft det under vårddagarna, men går man in för det ordentligt är det smällen man får ta!
Det första jag gjorde när jag jobbat mitt sista pass i somras var att måla naglarna! Nästan lite desperat!
Men nu är det på och känns underbart! Kändes som en extra stor plåga att inte ha nagellack eftersom jag strax innan praktiken köpte mig tre nya färger på Ullared som jag inte kunde prova!! Så nu kommer jag ändra färg varje dag!
När jag väl skulle sätta mig att måla fick jag beslutsångest över det.. Har så många att välja på att man inte kan välja.. Dagens i-landsproblem!
Men kom till ett beslut iaf, och nu är de så fina så! Bara ni som kommer till skolan imorgon får veta vilken jag valde :P



Hahaha kul inlägg om nagellack.. Händer inte varje dag, och kommer nog säkert aldrig hända igen!
Så gillar du nagellack, njut nu, denna tid kommer aldrig tillbaka!

This Fine day!

Har precis avnjutit lunchen (kl 15.15?) som bestod av ungsbakad lax, potatismos och Matildas dillsås :) MUMS!!
Efter att ha klippt mig och sen handlad lite snabbt på hemköp nere i stan så var jag helt vrålhungrig!
Imorgon väntar skolan och ny kurs!!
Får ta fram någon lussekatt ur frysen med till Luciamorgonen! Jag och Matilda ska även dra en runda på stan imorgon efter skolan och leta lite julklappar/presenter till sig själv (som jag gör eftersom vi inte har julklappar längre i vår familj), sen vidare till Sofiakyrkan för att se på luciatåget! Sen efter det blir det förhoppningsvis filmvisning(Sverigepremiär!!) at My place!! MOHAHA!


Såhär blev resultatet!
Grymt skönt!! Nog för att frisören var lite feg när det kom till luggen.. "lite mer.. lite mer.. LITE MER!"
På långt håll ser man inte så mycket skillnad, men det är det! Urklippt och skönt, mitt kilometertjocka hår känns normalt!
Så, då fick ni lite före och efter bilder.. för er intresserade altså :P

Strukturera mera!

Idag ska det bli ordning på saker och ting häromkring!
Började dagen redan med att inte ligga och dra mig i flera timmar som jag annars hade gjort!
Bäddat sängen som jag VERKLIGEN inte brukar göra!
Ätit frukost, och förmodligen förstört lunchen som vanligt... Men iofs har jag annat planerat undet lunchtiden..
Har rent och iordning i min lägenhet även dagen efter jag har plockat iordning det!! Sitter nu framför datorn och ska slutföra kursen Omvårdnad 2 genom att redigera och skicka in min examinationsuppgift till Urkund för granskning! Sen ska jag även börja ta itu med ouppklarade kurser som väntar, även titta igenom nästa kurs "Hälsa och välfärd i ett samhällsperspektiv" som börjar imorgon, tisdag.

Sen är det dags att ta itu med mitt hår som jag är fruktansvärt trött på!!
Får visserligen skylla mig själv, senast jag klippte mig var i augusti... 
Säger som Tracy Turnblad ur Hairspray: "Hair can't just hang there like a dead thing on the cheek.."
Vilket jag känner att mitt gör just nu..
Så ska välkomna tillbaka min lugg igen!! :D

Detta är min nuvarande frisyr, hoppas på en bättre frammåt dagen :)

If we're on the island of unwanted toys, we'll miss all the fun with the girls and the boys

A pack full of toys means a sack full of joys
For millions of girls and for millions of boys
When Christmas day is here
The most wonderful day of the year
A jack-in-the-box waits for children to shout
"Wake up! Don't you know that it's time to come out!"
When Christmas day is here
The most wonderful day of the year


Efter ett besök på Lisebergs julmarknad är julstämningen på topp!!!
Och även eftersom Matilda ALDRIG varit på Liseberg i Juletid så tänkte jag försöka ge henne en liten blick av hur det kan se ut! :)

Mamma står och värmer sig på en av de många glödar som är utplacerade i parken.



Viltlåda som enligt försäljaren var den bästa julklappen någonsin! Älgkorv, Ost, älgknäckebröd mm..



Mamma köpte en krans att sätta på ytterdörren



De mest underbara julkulor jag någonsin sett! Handgjorda!




När mörkret faller är det helt otroligt vackert och ffa MYSIGT!





Det är massor av marknadsstånd i hela parken som säljer både bidrag till julbordet och julklapparna!



Här köper pappa en päron-congac-korv..?





Här sålde de smaksatt kåda och varm björksaft?


Mamma och pappa ställde upp på en bild :)













Framfrör stora scenen fanns den sedvanliga isbanan, nyspolad! Bakom förbereder sig Lotta för "Jullotta"





Det enorma trädet vid ingången fullkomligt indränkt i lampor!

Maybe it is life itself that brings wisdom to its youth

Tänkte sätta mig och skriva färdigt min examinationsuppgift och skicka in den till Urkund idag, men vet inte om jag pallar det. Var sjukligt trött igår och kände redan kl 18 igår att jag somnade när som helst. Men det satte mina grannar P för. Somnade istället runt tolv tröttare än någonsin och rastlös och iriterad! Grannarna och de som bestämt sig att använda gemenskapsrummet mittemot min lägenhet hade årtiondets fest! Musik, skrik, dunk, rökningen utanför.. tror även de hade ner grillen som stod på balkongen på andra våningen..
Ett rent helvete!!
Så idag har jag varit trött som få, och inte orkat äta knappt, kom på förut vid fyra att huvudverken jag hade kanske berodde på att jag inte ätit något idag.. hmm..
Men nu har jag kommit igång lite, kl åtta på kvällen, har ätit, diskat och nu håller degen till mina pizzabullar på att jäsa till sig. Tänkte även plocka ihop papprerna jag ständigt flyttar omkring här!
Sen blir det väl någon film ur samlingen eller något avsnitt av Criminal Minds, som förövrigt höll mig sällskap igår och försökte överrösta grannarna, för Tv-tablån har som vanligt inte ett skit att bidra med..

En väldigt, Väldigt lugn kväll väntar..
Imorgon är det äventyr :)


Life is changing, and It's a lot of feelings..

Nu har jag bestämt mig! "Pig or Cow?"
Det jag velat fram och tillbaka om de senaste veckorna gäller sommaren.
Jag kommer jobba i Jönköping på Ögon/öron avdelningen på Ryhov, och inte Neuro/rehab på Kss i Skövde.
Fick förfrågan redan helgen första veckan på praktiken och det har verkligen satt griller i huvudet på mig!
Har siktet inne på att försöka stanna i Jönköping när jag är färdigutbildad, och detta är verkligen ett stort steg mot detta!
Har nog inte riktigt flyttat mentalt, alltid velat åka tillbaka till Skövde och jobba där, dels för att jag har familj och vänner där, sen att jag trivs så otroligt bra på Neuro/rehab. De är som en andra familj för mig!
Så det känns som en klump i hjärtat när jag vet att jag inte kommer spendera sommaren tillsammans med dem!
Hoppas ni förstår allihopa!

Sommaren kommer jag inte få spendera tillsammans med min familj, i mitt barndomshem, sitta på uteplatsen och njuta av solen.. suck..
Men jag kommer däremot få spendera sommaren med nya erfarenheter och nya människor som jag hoppas att om det blir ens hälften så bra som i Skövde blir jag nöjd!
Sen kommer jag även vara närmare till min nya själsfrände Matilda i Vadstena, vilket jag med STOR säkerhet kommer besöka ett antal gånger! Och SJÄLVKLART kommer jag åka till Skövde och hälsa på!!
Sen så bokade jag i veckan även biljetter till mig och Sandri till en konsert på Trädgården i Göteborg där en viss Lars spelar konsert!!!


Sommaren kommer nog bli bra det tvekar jag inte på, men annorlunda..

If you close your heart then you close your mind!

Inte många timmars sömn inatt heller, men det blir så när man ligger vaken om nätterna och tänker..
Dagen på praktiken gick oväntat fort, det var så lugnt på avdelningen att alla satt och gäspade och svor över hur segt det var... Nog för att det alltid finns saker att göra om man verkligen letar.. men de tyckte att jag kunde kila hem för det var bara om det var någon akut som kom in som det skulle bli att göra. Så efter att ha gjort ett stickförsök/satt 2 pvk+dropp, delat mediciner, rondat tillsammans med Pia så åkte jag hem!
Kändes bra konstigt!

Men jag slog en pling till Matilda och det slutade med en promenad utanför Ljungarum/Matildas springrunda och vi diskuterade hur jag en dag ska ta över hennes underbara lägenhet!! :D


Uppe på kullen, vid bordet Matilda demonstrerade hur hon brukar slänga sig på efter en rusch uppför backen, med utsikt över Jönköping!

För övrigt vill jag bara dela med mig om att varje gång jag startar min dator kan jag inte låta bli att le, ibland skratta till. JAG ÄLSKAR MIN BAKGRUND!


För övrigt så lämnar jag er med ett underbart medly av Jackson-låtar från veckans Glee. ABC-dansen håller jag på att öva in, så jävla kul! Snart sitter den helt, Control är dock lite knivigare.. vet inte om jag vågar mig på den.. men vem vet vad som händer när jag blir uttråkad..

Det Helt UNDERBARA Jackson- medley "the new directions" bjöd på i senaste Glee-avsnittet, där de tävlade i första deltävlingen mot nationals

walking in my winter wonderland!

Tittade på Ellen DeGeneres Show förut när jag åt lunch. Är inte den som brukar sitta fastklistrad framför talkshows om det inte är någon kändis jag verkligen tycker om, så kollar jag på klippen på youtube istället för hela programmet..
Men idag fastnade jag framför Ellen's show och jag satt och asgarvade, det blev nästan lite stand-up ett tag.
Hon pratade om vidskeplighet eftersom detta programmet sändes den 11/11-11... Då kommer kommentaren om stjärnfall:
"Ser man ett stjärnfall brukar man få önska sig något, ser man flera så har hornhinnan lossnat.."

Iaf så känner jag extrem julkännsla nu när snön äntligen är här!! Gått runt i min extremt varma toppluva jag aldrig riktigt invigde förra säsongen och när jag skulle åka till Maxi och handla hade jag den, mina varma boots och vinterjackan! och i öronen gick ju självklart massa jullåtar!!
Kan inte bli bättre! Det gjorde inget att jag fick vänta på bussen flera gånger, jag stod där och log ändå! :)


Såhär vackert var det när jag drog upp persiennerna igår förmiddag!! :D


Såhär underbart var det att ta en promenad i det lilla av snön som fanns igår!
Idag har det kommit mer! :D

I am a poor boy too, bu-rupp-pum-pum-pum

Ne fan, nu ger jag upp!!
Grymt frustrerande att försöka göra en helhetsbedömning i ett arbete som inte har något som uns av helhet, eller går att stapla upp i olika områden när de hela tiden är överallt och ingenstans! BLIR GALEN!!
Tar resten imorgon!
Suttit och svurit framför datorn så länge så jag glömde av att äta kvällsmat!!
Kom på det precis nu, får väl gå och rota efter någon frukt, för att försöka somna när man känner att magen är tom är det värsta som finns!!

Tror föresten att vädergudarna hörde mig svära över avsaknaden av snö, för när jag vinklade upp persiennen i förmiddags så var det vitt utanför!! :D

Och eftersom jag av någon anledning inte kunde lägga upp bilderna jag tog på det underbara vädret förut, så läggar jag upp en av årets mest underbara jullåt, sjungen av Kevin McHale(artie) från Glee's julalbum


Little drummer boy - Kevin McHale

Läs rätt, gör om, GÖR RÄTT!

Sitter här och svär för jag blir så grymt irriterad!!
Läser igenom några av mina kursares uppgifter vi ska opponera på onsdag.
Jag blir förbannad för att det är så grymt många som i princip har kopierat alltihopa från det underbara programet som används i Jönköpings landsting, nämligen Cosmic.
Studieguidens riktlinjer verkar vara för bra för dem med, för det är i princip ingen av dem som tagit till sig dem, eller så har de helt enkelt inte ens tittat i den!
Här har jag suttit med Studieguiden och dyrkat den likt en bibel, eller något i den stilen.. Slitit med uppgiften för att få den efter lärarnas alla regler de ritat upp i guiden, vilket jag trodde man skulle göra. Men får väl se på onsdag vilka som gjort rätt och vilka som gjort fel!
Sen att arbetena innerhåller mängder av felstavningar, felformuleringar och på tok knäppa fall och försöker dölja dem med fina medicinska termer är en helt annan femma, eller?

Det blir nog lättare än någonsin att skriva min opponering, för jag har åsikter så det svämmar över här!!!

Let's set the world on fire, we can go brighter than the sun

Fuskare som jag är har jag redan tjuvlyssnat på några låtar från nästa gleeavsnitt!
Denna har satt sig på min hjärna hela kvällen på praktiken! Nästan så jag gick runt och nynnade hela tiden, kom på mig själv, men eftersom det var rätt lugnt på avdelningen så tog jag mig tid till saker och ting, gjorde dem extra noga och samtidig gick jag och nynnade på denna låten!



Alla går runt och tjatar på mig...
Säger att jag är så duktig!
Tack!
Men funderar vad annars man ska göra inom vården om inte det jag gör. Har ju varit där innan och ser inte att det är väldigt speciella saker jag gör för tillfället heller, så berömmer dem mig då..
Men jag bockar och bugar eller varför inte "ger mig själv en klapp på axeln" som någon sa att man kunde göra.. hrm..
Kanske blev lite svammel här nu, men känner att jag egentligen inte gör något, men får typ Nobelpriset av dem ändå.. Ungefär det jag ville förmedla här.. hoppas ni fattar

Imorgon blir det en av de första advents söndagarna som jag inte har någon adventsgumma/gubbe!
Lussebulle i form av en gumma/gubbe som vi alltid gjort till varje adventsfrukost i vår familj!
Vanlig lussebullsdeg som man kavlar ut och trycker ut i gumm/gubb-formar, sätter russin som ögon och knappar sen äter man dem delade med smör emellan..
Imorgon får jag ingen, för har inte TAGIT MIG TID att baka.. Men hoppas få tid i veckan med Matilda att baka några till advent nr 3 och 4!
Ska slå på tvn och se om det finns något vettigt, annars blir det något Criminal Minds avsnitt innan jag somnar..
Bye bye

Gå så försiktigt du kan, dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas..

Tids-optimisten Annika är i farten igen!
Härligt att få vila ut igår och idag, men saker och ting blir ALDRIG gjorda här!
Tvätten från igår ligger fortfarande i tvättkorgen precis bredvid dörren, exakt där jag lämnade den igår när jag tvättat färdigt. Det ligger fortfarande massa papper som jag inte vet riktigt om det är viktiga papper eller om det är en stor blandning på bordet som jag ständigt flyttar runt mellan bordet, sängen och soffan. Likadant med överkastet som jag i princip slutat använda för jag tar mig aldrig tiden till att bädda sängen, förutom när jag vet att jag väntar besök..
Planerar vad jag ska göra när jag somnar kvällen innan, och i mitt huvud brukar jag hinna med så mycket mer än jag egentligen gör.
I och för sig planerar jag aldrig in att jag ska ligga och dra mig i sängen till halv elva heller..


Och ute regnar det.. GUD VAD JAG ÖNSKAR ATT DET VORE NÅGRA FÅ MINUSGRADER!! Längtar något fruktansvärt efter snö!!!!!! Har inte ens fått en liten skit-förvarning om att det kunde bli lite kallare, lite mer chanser för snö!!
DET ÄR BEDRÖVLIGT! Andra advent imorgon och inte en enda flinga har jag sett!!!
Det är som likt när höstens mörker kommer blir många depremerade, blir jag depremerad av avsaknaden av snö!

Aja, försöker för tillfället måla upp en bild hur min framtid skulle se ut om jag valde "PIG" respektive "COW" i mitt val om "PIG OR COW".. Båda tilltalar mig! Men jag tror jag vet vad jag måste göra oavsett hur mycket mer ett alternativ tilltalar mig!

Snart drar jag till bussen och iväg mot praktiken.. i regnet.. suck..

500 days of summer..

Ikväll på min enda lediga dag denna veckan, sitter jag framför Tvn med ett glas vitt, choklad och filmen 500 days of summer... Grymt bra film!
Imorgon blir det en praktikkväll, och sen söndag är det praktik dag!
Min helg är färdigplanerad!


RSS 2.0